gasten online
Registreer en profiteer!
 

Knab - de voordeligste bank voor zzp’ers

Knab biedt de voordeligste zakelijke rekening voor zzp’ers. Met een alles-in-1 pakket voor slechts € 6 per maand, heb je alles wat je nodig hebt om je zakelijke financiën goed te regelen. Dat is zorgeloos bankieren!

Online bank met menselijke service

Knab is een online bank, met menselijke service. Kom je ergens niet uit? De Servicedesk is zeven dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Stel je vraag telefonisch of via de handige chatfunctie in de Knab App.

Een compleet zakelijk bankpakket

Bij Knab heb je een compleet zakelijk bankpakket, voor een vaste lage prijs per maand.

Dat is inclusief:

●    1.000 gratis transacties per jaar;
●    zoveel spaarrekeningen als je wilt;
●    een fijne app, met handige functies;
●    tot wel vijf betaalrekeningen;
●    een handige boekhoudkoppeling;
●    en nog veel meer!

Nu ook met de Knab Creditcard Zakelijk

Met de Knab Creditcard Zakelijk heb je een fijne creditcard van Mastercard in handen. Je kunt overal ter wereld veilig on- en offline betalen en bijna al je zakelijke aankopen zijn 180 dagen verzekerd. Bovendien is Mastercard de meest geaccepteerde creditcard ter wereld. De zakelijke creditcard vraag je aan bij je zakelijke bankpakket.

Ben je korter dan twee jaar geleden gestart met je bedrijf of kun je nog geen jaarcijfers overleggen? Dan kun je de creditcard met een speciale starterslimiet aanvragen. Deze kaart heeft een bestedingslimiet van € 500, die je later kunt uitbreiden als je al wat langer ondernemer bent.

Ontdek het gemak van Knab

Klant worden kan eenvoudig via de handige mobiel bankieren app. Vraag direct een rekening aan via de onderstaande reactieknop. Wil je overstappen van bank? Met de gratis Overstapservice van Knab is dat zo geregeld. Stap nu over en ontvang € 50,- op je nieuwe rekening.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord