gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Over ons

Wij helpen, samen met onze landelijke en regionale partners, oriënterende en startende zzp’ers op weg. Op ikwordzzper.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er!

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van startersplatform ikwordzzper.nl, waarmee hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op het succesvol uitbreiden van zijn startersplatform. Ook is hij initiatiefnemer van onder andere Het Ondernemerscollectief en Stichting Startersloket.

|  |  0228 - 755 828

Joeri Goede

Joeri is als startersadviseur betrokken bij ikwordzzper.nl en Het Ondernemerscollectief. Verder heeft Joeri samen met Martijn Stichting Startersloket opgericht in 2016. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel en weet dus exact wat er speelt bij de startende ondernemer.

| 0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap met een achtergrond in verzekeringen. Heb je als lid een vraagstuk over een bepaald onderwerp? Grote kans dat je Janneke achter onze chat vindt om je op weg te helpen! Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen. Met een verleden bij de Kamer van Koophandel en achtergrond in verzekeringen weet Janneke veel zzp'ers te voorzien van goed advies.

| 0228 - 755 828

Frank Baltes

Frank is als project- en ondernemersadviseur werkzaam bij onze ondernemersplatformen. Frank is voormalig Kamer van Koophandel bedrijvenadviseur en ondersteunt ikwordzzper.nl middels het verzorgen van seminars, het verzamelen en bundelen van partijen en informatie en het geven van bedrijfsadvies aan (startende) ondernemers. Daarnaast is Frank actief als projectleider voor het nieuwe ondernemersplatform Het Horecacollectief. Dit collectief ondersteunt en biedt voordelen aan (startende) ondernemers binnen de horecabranche.

| 0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiemanager. Melanie verzorgt de marketingactiviteiten van ikwordzzper.nl en leidt onder andere onze landelijke partnerschappen in goede banen. Zij houdt de social mediacampagnes en contentstrategieën van ons en onze partners in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

| 0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze regionale klantcontacten en zorgt dat onze partnerschappen in goede banen worden geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ikwordzzper.nl, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

| 0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is onze commercieel administratieve medewerker. Colinda is een kei in het coördineren van onder andere onze aangesloten partners van ZZP Boekhoudbundel. Ook doet zij onder andere de (leden)administratie van Het Ondernemerscollectief. Met haar bancaire en boekhoudkundige achtergrond voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

| 0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of de content op ikwordzzper.nl nog up-to-date is en kan uitstekend uit de voeten met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

| 0228 - 755 828

Rob Beemster

Rob is onze content specialist en online marketeer. Hij schrijft, herschrijft en publiceert artikelen, treedt op als sparringpartner van onze partners en staat garant voor de actualiteit van ikwordzzper.nl. Rob heeft een berg journalistieke ervaring en een achtergrond in online marketing. Ook heeft hij de nodige ervaring met pr en communicatie.

| 0228 - 755 828


 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord