gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan

Over ons

Wij helpen, samen met onze landelijke en regionale partners, oriënterende en startende zzp’ers op weg. Op ikwordzzper.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om succesvol van start te gaan en te groeien als zzp’er!

Martijn Pennekamp

Martijn is de initiatiefnemer van dit platform welke hij medio 2010 is gestart naast zijn functie als bedrijvenadviseur bij de Rabobank. Halverwege 2011 heeft hij zijn stropdas aan de wilgen gehangen om zich volledig te richten op zijn startersplatform www.ikwordzzper.nl.

|  |  0228 - 755 828

 

 

Joeri Goede

Joeri is onze startersadviseur en is als adviseur betrokken bij onze concepten. Verder verricht Joeri werkzaamheden als accountmanager en is hij het aanspreekpunt als het gaat om fysieke 'startersevents'. Joeri is jarenlang adviseur geweest bij de Kamer van Koophandel.

| 0228 - 755 828

Marja Donkers

Marja is onze allround topper. Marja onderhoudt onze klantcontacten en zorgt dat jouw partnerschap in goede banen wordt geleid. Marja heeft tientallen jaren ervaring bij dezelfde bank als Martijn. Naast haar werkzaamheden voor ons platform, is Marja zelf nog zzp'er met een bureau in online- en managementondersteuning.

| 0228 - 755 828

Melanie Grooteman

Melanie is onze marketing- en communicatiespecialist. Melanie zorgt dat onze marketingactiviteiten in goede banen worden geleid. Verder houdt ze onze socialmediakanalen in de gaten. Het toeval wil dat zij ook al bij dezelfde bank als Martijn heeft gewerkt.

| 0228 - 755 828

Colinda Mol

Colinda is onze enige echte ZZP Boekhoudbundel coördinator. Ze koppelt boekhoudkantoren uit ons netwerk aan startende ondernemers en zorgt dat het Boekhoudbundel platform bijgehouden wordt. Omdat Colinda een bancaire en boekhoudkundige achtergrond heeft voelt ze zich als een vis in het water bij de rest van ons team.

| 0228 - 755 828

Janine Moddermann

Janine is onze social media-marketeer. Janine is verantwoordelijk voor de invulling van onze social media-kanalen, vormgeving van onze whitepapers en downloads en beheert de social media-campagnes van ons en onze partners om de zichtbaarheid en het bereik te vergroten.

| 0228 - 755 828

Marijke Adema

Marijke is onze professionele redactietopper en contentmanager. Zij schrijft met name nieuwe content voor onze platformen om jou als zzp'er beter op weg te helpen. Daarnaast helpt zij als contentmanager onze partners bij het invullen van nieuwe content.

| 0228 - 755 828

Linda Pennekamp

Linda is onze commercieel administratief medewerker en een echte allrounder: zij controleert regelmatig of onze content nog up-to-date is en weet zich goed raad met het checken, aanvullen en uploaden van onze diversiteit aan content.

| 0228 - 755 828

Janneke Neefjes

Janneke is onze adviseur ondernemerschap. Heb je als lid een vraagstuk of wil je advies over een bepaald onderwerp? Dan is Janneke degene die je op weg helpt. Ook organiseert zij landelijk diverse startersevenementen.

| 0228 - 755 828


   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.