gasten online
Registreer en profiteer!
 

Modelovereenkomst voor zzp'ers

Via ons netwerk hebben wij een (basis) modelovereenkomst ontvangen dat wij op deze pagina gratis ter beschikking stellen.

 

Voorbeeld modelovereenkomst

Dit voorbeeld van een zzp overeenkomst kun je aanpassen en eventueel aanvullen met jouw eigen voorwaarden. Een voorbeeld van algemene voorwaarden vind je overigens ook op onze downloads-pagina. 

Eigen risico

Wij willen je er wel op wijzen dat wij niet juridisch verantwoordelijk zijn voor de inhoud van deze modelcontracten en voorwaarden. Gebruik is dus op eigen risico. Wil je er zeker van zijn dat het contract goed in elkaar zit? Raadpleeg dan een advocaat of jurist die het contract voor jou kan toetsen.

Gratis downloaden

Je kunt het modelcontract voor een zzp opdrachtovereenkomst gratis downloaden onderaan deze pagina. Meer gratis te downloaden overeenkomsten, e-books en voorwaarden vind je op onze downloads-pagina.

ZZP Modelovereenkomsten laten maken of controleren?

Downloads

Download 

Offerte overeenkomst

Bekijk alle downloads

 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord