1 jaar gratis Rinkel Basis of 6 maanden 50% korting op Rinkel Compleet

Zakelijke telefonie voor zzp'ers

Als ondernemer wil je puur en alleen bezig zijn met je onderneming. Met je dromen en doelen. Niet met randzaken zoals telefonie. Bij Rinkel snappen we dit.

Activeer daarom een gratis vast nummer, dat je kunt doorschakelen naar je persoonlijke telefoonnummer of naar het telefoonnummer van je collega’s. Nu tijdelijk het eerste jaar gratis voor leden van Het Ondernemerscollectief.

Korting bij Rinkel

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen 1 jaar lang gratis Rinkel Basis. Je hebt geen abonnementskosten en betaalt alleen voor de minuten die je gebruikt: een perfecte laagdrempelige oplossing voor (startende) ondernemers om kennis te maken met zakelijke telefonie.

Je kunt ook kiezen voor 6 maanden lang 50% korting op Rinkel Compleet. Je betaalt geen €14,99 per maand maar slechts €7,49 per maand. Ook uitermate geschikt voor startende ondernemers; je belminuten zitten namelijk inbegrepen in je abonnementsprijs. Plus, met het Rinkel Compleet abonnement heb je toegang tot meerdere professionele functies in vergelijking met Rinkel Basis.

Is je interesse gewekt? Bekijk de korting van Rinkel voor de leden van Het Ondernemerscollectief.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te maken van de korting dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Nog geen lid? Klik dan hier!