• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Telefonie

Als zzp'er ben je hoogstwaarschijnlijk vaak aan het bellen met je mobiele telefoon naar (potentiële) klanten. Dan wil je natuurlijk wel dat je professioneel overkomt én wil je zakelijk en privé gescheiden houden. Om deze reden hebben wij een deal gesloten met Rinkel.

Wat is Rinkel?

Bij Rinkel kies je een eigen nummer waarmee je kunt bellen via je eigen mobiel met behoud van je mobiele nummer. Zo kun je zakelijk uitbellen met dit vaste nummer wat professioneel overkomt. Verder stel je gemakkelijk een voicemail in of een bericht voordat je het telefoontje opneemt.

De korting bij Rinkel

De korting die wij jou als (startende) zzp'er via Het Ondernemerscollectief kunnen aanbieden op het gebied van (mobiele) telefonie is de volgende:

Leden van Het Ondernemerscollectief profiteren van:

Wie kan lid worden en wat kost het?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 59 (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier alle collectieve kortingen van Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda