gasten online
Registreer en profiteer!
 

20% korting op online boekhouden bij Acumulus!

Speciaal voor de eenmanszaak, zzp'er en freelancer is er nu een boekhoudpakket waarbij je zelf jouw administratie kunt bijhouden zonder kennis van boekhouden. Via Het Ondernemerscollectief krijg je bovendien 20% korting op het boekhoudpakket.

Acumulus

Alles wat je nodig hebt, van facturatie tot en met aangifte: Acumulus is gemaakt voor de ondernemer en niet voor de boekhouder. Je kunt als ondernemer de volledige administratie zelf bijhouden en alle verplichte rapportages leveren zonder ervaring in het boekhouden. Acumulus werkt op zowel Windows, Apple en Linux. De onafhankelijke vergelijkingssite www.boekhoudreview.nl heeft de belangrijkste boekhoudpakketten op de Nederlandse markt getest en vergeleken waarbij Acumulus als beste online boekhoudpakket voor zzp'ers naar voren kwam.

Belastingaangifte btw en inkomstenbelasting

In Acumulus voer je eenvoudig je gegevens in met behulp van menugestuurde invoerschermen. Voor facturen met verlegde btw, internationale facturen en bijvoorbeeld de margeregeling, vink je gewoon aan wat van toepassing is. Met Acumulus doe je eenvoudig zelf aangifte van de omzetbelasting (btw) en de inkomstenbelasting. Alle benodigde zakelijke gegevens worden automatisch voor je op een rij gezet. De aangifte omzetbelasting kost je met Acumulus enkele minuten per kwartaal.

Met Acumulus sta je er niet alleen voor!

Heb je toch nog vragen over bepaalde boekingen of aangiften? Of je het juist hebt ingevoerd? Of je een uitgave wel of niet mag aftrekken? Leg deze vragen kosteloos aan Acumulus voor.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief betalen geen € 9,95 per maand, maar slechts € 7,95 per maand excl btw! Dit betreft een vaste lage prijs - alles inbegrepen.

Om gebruik te kunnen maken van 20% korting op het online boekhoudpakket Acumulus dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Na het inloggen in jouw account vind je de unieke kortingscode waarvan je gebruik kunt maken om de korting te ontvangen. Deze code is niet overdraagbaar.

Bekijk het aanbod van Acumulus via deze link.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

 • Professionele ondernemers helpdesk
 • Fiscale helpdesk
 • Juridische service
 • Incassoservice
 • Hypotheek helpdesk
 • Factoring helpdesk
 • Payroll service
 • Pensioen helpdesk
 • Modelcontracten
 • Downloads
 • Modelovereenkomsten / Wet DBA helpdesk

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord