• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Boekhouding

Via Het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van modelovereenkomsten/de wet DBA, juridische vraagstukken, pensioen, hypotheken, factoring en algemene vragen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Wil je starten met boekhouden? Dan bieden we een aantal mooie kortingen aan.

Voor wie?

Wil jij als zzp'er (deels) zelf gaan boekhouden? Het Ondernemerscollectief heeft een aantal partnerschappen met online boekhouders die jou kunnen helpen. De kortingen die wij op het gebied van boekhouden aanbieden zijn:

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid? Klik dan hier!

 

Blogs

ZZP Agenda