gasten online
Registreer en profiteer!

Tentoo

Tentoo zorgt ervoor dat freelancers, zzp’ers en werkgevers onbekommerd kunnen ondernemen met haar HR, payroll en zzp-diensten. Zzp’ers en freelancers kunnen met payrolling van Tentoo hun vak uitoefenen met méér financiële en sociale zekerheid. Daarnaast ervaren zij meer gemak, omdat hun administratieve en financiële verplichtingen worden overgenomen. Zo houden ze meer tijd over voor hun vak. Ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

 

Tentoo HR | PAYROLL | ZZP maakt het zelfstandig ondernemerschap voor zzp’ers en freelancers een stuk eenvoudiger. Op twee manieren kunnen zij worden ontzorgd: met payrolling en met Tentoo ZZP-Support. Al ruim 20.000 freelancers en zzp’ers hebben de sprong gewaagd!

Payrolling

Met payroll combineer je het zelfstandig ondernemerschap met het gemak van loondienst. Je komt bij ons op de loonlijst, maar bepaalt zelf voor wie je werkt en voor welk tarief. Wij nemen alle administratieve en financiële verplichtingen over. Bovendien bouw je rechten op voor de WW, WIA en ZW. Erg fijn als je wegens omstandigheden even niet kunt werken!

Bekijk de film van Sander:

Lees meer over payroll voor freelancers

Bekijk het verhaal van Joost:

Lees meer over Tentoo ZZP-Support

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software