gasten online
Registreer en profiteer!
 

BrightPensioen

De financiële wereld moet anders. Flexibeler, eerlijker en duurzamer. Met die gedachten is BrightPensioen opgericht. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

BrightPensioen biedt flexibele en duurzame pensioenopbouw in de derde pijler (lijfrente) voor zzp’ers, DGA’s en andere mensen die zelf hun pensioen willen regelen. Ook werkgevers kunnen bij Bright terecht.

BrightPensioen is de enige aanbieder die géén geld verdient aan het (pensioen)vermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Zo blijft er meer over voor de deelnemers. Het vermogen wordt daarnaast tegen kostprijs belegd in een 100% duurzaam lifecycle fonds.

BrightPensioen gelooft in de kracht van samen. Deelnemers zijn daarom mede-eigenaar via een deelnemerscoöperatie. Ze praten mee over de koers van Bright en delen mee in de winst. BrightPensioen is een social enterprise, in 2013 opgericht door Karin Jakobsen.

BrightPensioen kreeg drie keer op rij de hoogste score van vijf sterren van onafhankelijk benchmarkinstituut MoneyView, in de jaarlijkse vergelijking van lijfrenteproducten.

Zelf eenvoudig je pensioen regelen bij BrightPensioen:

✔ Je eigen online pensioenrekening
✔ Gezamenlijk 100% duurzaam beleggen tegen kostprijs
✔ Een vaste, heldere vergoeding
✔ Geen kosten tot € 3.000 of bij een inlegpauze
✔ Meerdere rekening(en) voor hetzelfde lidmaatschap
✔ Fiscale voordelen
✔ Flexibel inleggen, flexibele pensioendatum
✔ Deelnemers worden lid van BrightPensioen
✔ Social enterprise


Meer weten over (een Bright) pensioen? Volg dan eens een gratis webinar. Of schuif gelijk aan! En word lid van BrightPensioen.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord