gasten online
Registreer en profiteer!
 

Hoe het begon

Ik ben Martijn Pennekamp, initiatiefnemer van ikwordzzper.nl. Als bedrijvenadviseur van de grootste MKB bank van Nederland heb ik de afgelopen 10 jaar honderden startende ondernemers op weg geholpen naar een succesvolle start.

Mijn opgedane kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Samen start je sterker!

Missie

Mijn missie is het actief aanbieden van een compleet informatieportaal voor de oriënterende en startende zzp'er. Het doel is om een zzp'er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken, valkuilen te vermijden en weten waar je aan toe bent.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: eerlijk, open en samen sterk voor zzp'ers.

Lokale zzp netwerken

Het unieke van ikwordzzper.nl is dat wij per regio lokale zzp-specialisten betrekken bij ons netwerk. Specialisten waar wij stuk voor stuk achter staan en waar wij én ons netwerk goede ervaringen mee hebben.

Samenwerking

Mijn doel is om het netwerk te laten groeien met behulp van een mix van zzp'ers en medewerkers in dienst. Ondertussen werken we met een team van 7 werknemers aan ons platform en netwerk.

Aansluiten als zzp'er?

Indien je onze initiatieven wilt steunen en je gebruik wilt maken van de vele voordelen van onze partners, word dan lid van Het Ondernemerscollectief. Je steunt hiermee o.a. Stichting ALS Nederland en profiteert van steeds meer kortingen op producten en diensten die voor jou als zzp'er interessant zijn. 

Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met mij én mijn netwerk via de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Martijn Pennekamp

ikwordzzper.nl
info@ikwordzzper.nl

Initiatiefnemer, motor en smeerolie


 
 

Heb jij recht op geld uit het coronafonds 3.0?

Start gratis de ZZP Coronascan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord