gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Zij Onderneemt met Succes, gratis workshop voor zzp'ers vanuit Kantorenhuis de Spil in Opmeer

26 november 2013

Zij Onderneemt met succes! Kom op 29 november naar Kantorenhuis de Spil in Opmeer. Wat hebben ondernemen, vrouwen en trends met elkaar gemeen? Alles, namelijk verbinding!

Zij Onderneemt met succes! Kom op 29 november naar Kantorenhuis de Spil in Opmeer

Wat hebben ondernemen, vrouwen en trends met elkaar gemeen? Alles, namelijk verbinding! Verbinding is één van de trends die in de nabije toekomst steeds belangrijker wordt. Er gaan steeds meer vrouwen ondernemen en waar zijn vrouwen in hun ondernemerschap goed in? Juist: verbinden! Daar draait het om.

Samen kun je nieuwe concepten ontwikkelen. Zij Onderneemt is daar een voorbeeld van: vier vrouwelijke ondernemers (Stefanie Hoogland, Natasha Ioppi, Linda Abrams en Wendy Beers) -met elk een eigen expertise- hebben zich op een innovatieve manier met elkaar verbonden in Zij Onderneemt. Hun missie is om vrouwen te inspireren, te ondersteunen en te adviseren om succesvol te ondernemen en fijner te leven.

Op 29 november zullen Stefanie Hoogland en Natasha Ioppi van www.zijonderneemt.nl je in een inspirerende en interactieve lezing meenemen in hun reis naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap. De vertaling van trends naar jouw eigen bedrijf  en hoe je vanuit verbinding nieuwe concepten kunt creëren.

Een inspirerende werkomgeving is onmisbaar bij het nieuwe ondernemen. De lezing vindt daarom plaats in kantorenhuis De Spil in Opmeer. Kantorenhuis De Spil zoekt verbinding met inspirerende ondernemers die met elkaar synergie willen creëren. De Spil biedt -naast kantoorruimtes- ruimte voor ontmoetingen, een kantoor voor één dag, vergaderruimtes, coachingsruimte en zelfs een atelier. Er zijn nog ruimtes te huur en op 29 november ben je dan ook van harte welkom om rond te kijken.

Programma

16.00-16.15  Inloop met koffie en thee met muziek
16.15-16.30  Ontvangst door Nico Berger (De Spil en De Telefooncentrale)
16.30-17.15  ‘Zij Onderneemt met succes!’ door Stefanie Hoogland en Natasha Ioppi
17.15-18.00  Borrel en netwerken met muzikale omlijsting


Locatie: kantorenhuis De Spil de flexibele plek voor zzp'ers uit de regio Westfrieland.

Toegang: gratis

Wil je langskomen? Meld je dan van tevoren aan op: www.kantorenhuisdespil.nl

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord