• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Zij Onderneemt met Succes, gratis workshop voor zzp'ers vanuit Kantorenhuis de Spil in Opmeer

Zij Onderneemt met succes! Kom op 29 november naar Kantorenhuis de Spil in Opmeer. Wat hebben ondernemen, vrouwen en trends met elkaar gemeen? Alles, namelijk verbinding!

Zij Onderneemt met succes! Kom op 29 november naar Kantorenhuis de Spil in Opmeer

Wat hebben ondernemen, vrouwen en trends met elkaar gemeen? Alles, namelijk verbinding! Verbinding is één van de trends die in de nabije toekomst steeds belangrijker wordt. Er gaan steeds meer vrouwen ondernemen en waar zijn vrouwen in hun ondernemerschap goed in? Juist: verbinden! Daar draait het om.

Samen kun je nieuwe concepten ontwikkelen. Zij Onderneemt is daar een voorbeeld van: vier vrouwelijke ondernemers (Stefanie Hoogland, Natasha Ioppi, Linda Abrams en Wendy Beers) -met elk een eigen expertise- hebben zich op een innovatieve manier met elkaar verbonden in Zij Onderneemt. Hun missie is om vrouwen te inspireren, te ondersteunen en te adviseren om succesvol te ondernemen en fijner te leven.

Op 29 november zullen Stefanie Hoogland en Natasha Ioppi van www.zijonderneemt.nl je in een inspirerende en interactieve lezing meenemen in hun reis naar succesvol vrouwelijk ondernemerschap. De vertaling van trends naar jouw eigen bedrijf  en hoe je vanuit verbinding nieuwe concepten kunt creëren.

Een inspirerende werkomgeving is onmisbaar bij het nieuwe ondernemen. De lezing vindt daarom plaats in kantorenhuis De Spil in Opmeer. Kantorenhuis De Spil zoekt verbinding met inspirerende ondernemers die met elkaar synergie willen creëren. De Spil biedt -naast kantoorruimtes- ruimte voor ontmoetingen, een kantoor voor één dag, vergaderruimtes, coachingsruimte en zelfs een atelier. Er zijn nog ruimtes te huur en op 29 november ben je dan ook van harte welkom om rond te kijken.

Programma

16.00-16.15  Inloop met koffie en thee met muziek
16.15-16.30  Ontvangst door Nico Berger (De Spil en De Telefooncentrale)
16.30-17.15  ‘Zij Onderneemt met succes!’ door Stefanie Hoogland en Natasha Ioppi
17.15-18.00  Borrel en netwerken met muzikale omlijsting


Locatie: kantorenhuis De Spil de flexibele plek voor zzp'ers uit de regio Westfrieland.

Toegang: gratis

Wil je langskomen? Meld je dan van tevoren aan op: www.kantorenhuisdespil.nl

Blogs

ZZP Agenda

mei
23
mei
28