gasten online
Registreer en profiteer!
 

Zelfstandige ondernemers zonder personeel vaak onverzekerd

7 november 2013

“Zelfstandige ondernemers zonder personeel zijn zich vaak te weinig bewust van de risico’s van onverzekerd werken”, aldus Martijn Pennekamp, oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl.

“Zelfstandige ondernemers zonder personeel zijn zich vaak te weinig bewust van de risico’s die zij lopen”, aldus Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl. De groep zelfstandige ondernemers zonder personeel groeit sterk. Steeds meer mensen ondernemen. Het merendeel van de startende ondernemers vindt het moeilijk in te schatten welke risico’s zij lopen.

Waarom ondernemersrisico’s verzekeren?
Voor startende ondernemers is het verzekeren van ondernemersrisico’s vaak lastig. Het lijkt vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Zo weet de starter misschien niet welke risico’s zij wel en niet moet verzekeren. Het is dan gemakkelijk om de makkelijke weg te kiezen, maar de starter heeft er geen goed gevoel bij. De starter heeft behoefte aan flexibele producten, leesbare voorwaarden en producten die gericht zijn op specifiek de starter.

Zakelijk verzekeren belangrijker dan gedacht
Zakelijk verzekeren is geen aantrekkelijk onderwerp, maar wel belangrijk. Vooral omdat er veel misvattingen over bestaan. Het is van belang dat alle zaken goed geregeld zijn. Door middel van een onderzoek wordt er achterhaald wat voor u als startende ondernemer belangrijk is en wat uw kijk op het verzekeren van ondernemersrisico’s is. De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. In dit onderzoek gaat het om uw mening.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. logoavanshogeschoolKlik hier om direct deel te nemen aan het onderzoek welke wordt gedaan door Patricia Kanters, student op Avans. Alvast bedankt voor uw medewerking.Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord