• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Zelfstandige ondernemers zonder personeel vaak onverzekerd

“Zelfstandige ondernemers zonder personeel zijn zich vaak te weinig bewust van de risico’s van onverzekerd werken”, aldus Martijn Pennekamp, oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl.

“Zelfstandige ondernemers zonder personeel zijn zich vaak te weinig bewust van de risico’s die zij lopen”, aldus Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl. De groep zelfstandige ondernemers zonder personeel groeit sterk. Steeds meer mensen ondernemen. Het merendeel van de startende ondernemers vindt het moeilijk in te schatten welke risico’s zij lopen.

Waarom ondernemersrisico’s verzekeren?
Voor startende ondernemers is het verzekeren van ondernemersrisico’s vaak lastig. Het lijkt vaak ondoorzichtig en ingewikkeld. Zo weet de starter misschien niet welke risico’s zij wel en niet moet verzekeren. Het is dan gemakkelijk om de makkelijke weg te kiezen, maar de starter heeft er geen goed gevoel bij. De starter heeft behoefte aan flexibele producten, leesbare voorwaarden en producten die gericht zijn op specifiek de starter.

Zakelijk verzekeren belangrijker dan gedacht
Zakelijk verzekeren is geen aantrekkelijk onderwerp, maar wel belangrijk. Vooral omdat er veel misvattingen over bestaan. Het is van belang dat alle zaken goed geregeld zijn. Door middel van een onderzoek wordt er achterhaald wat voor u als startende ondernemer belangrijk is en wat uw kijk op het verzekeren van ondernemersrisico’s is. De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. In dit onderzoek gaat het om uw mening.

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 5 minuten. logoavanshogeschoolKlik hier om direct deel te nemen aan het onderzoek welke wordt gedaan door Patricia Kanters, student op Avans. Alvast bedankt voor uw medewerking.Blogs

ZZP Agenda