gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Wederom meer startende zzp'ers in 2013

5 september 2013

Voor de achtste maand op rij stijgt het aantal startende ondernemers. Dit blijkt uit cijfers van de kamer van koophandel. Het aantal nieuwe inschrijvingen steeg met bijna 8%, in de eerste 8 maanden schreven zich 91.040 startende ondernemers zich in bij de kamer van koophandel.

Voor de achtste maand op rij stijgt het aantal startende ondernemers dit jaar t.o.v. 2012. Dit blijkt uit cijfers van de kamer van koophandel. Het aantal nieuwe inschrijvingen steeg met bijna 8%, in de eerste 8 maanden schreven zich 91.040 startende ondernemers zich in bij de kamer van koophandel.

Elke maand publiceert de kamer van koophandel cijfers van nieuwe inschrijvingen en starters die aan het avontuur van ondernemen beginnen. Opvallend is dat het aantal zzp'ers in augustus 2013 fors steeg naar 10.407 inschrijvingen. Normaal gesproken is augustus een rustige maand met inschrijvingen.

Overzicht starters augustus 2013

aantalstarterszzpaugustus2013kvk

 

86% start met een eenmanszaak (zzp'ers)

Van de 10.112 starters startte maar liefst 9.518 het avontuur als eenmanszaak. De BV is ondanks de soepelere Flex BV regels niet populair, slechts 22 BV's werden in augustus opgericht.

Overzicht starters per rechtsvorm

overzichtstartersperrechtsvormzzp

 

Bron: kvk

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord