gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Nieuwe pas bundelt alle vormen van mobiliteit

27 februari 2018

Daar waar de meeste autopassen zich richten op tankbeurten voor leaserijders, biedt MoveMove, een initiatief van MultiTankcard (MTc), nu één pas voor alle vormen van mobiliteit en de verwerking van daaraan gerelateerde kosten.

Ondernemers die niet alleen per auto reizen, vallen met het huidige aanbod buiten de boot en kampen met een wildgroei aan bonnetjes en pasjes. MTc, aanbieder van mobiliteitspassen, introduceert met MoveMove een doorbraak voor ondernemers én hun boekhouders. “Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Duurzaam reizen

MoveMove geeft ondernemers en kleinere bedrijven maandelijks inzicht in hun manier van reizen, met of zonder auto. Ook reiskosten die gemaakt zijn met het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash zijn inzichtelijk. “Wij faciliteren de wens om duurzamer te reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren”, zegt Roozeman. MoveMove is ook geschikt voor ondernemers die hun privéauto zakelijk gebruiken en werknemers die geen auto nodig hebben.

Geen borg en maandelijks opzegbaar

“Met MoveMove spelen we in op de wensen en behoeften van de moderne zakelijke markt,” vervolgt Roozeman. De pas kost zo’n € 5,95 per maand, all-in en zonder voorschot of borg. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dankzij de koppeling van facturen aan het boekhoudsysteem moet de pas het ook gemakkelijker maken voor boekhouders.

Meer informatie kun je vinden via movemove.com.

Terug naar overzicht

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je advies?


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord