• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Nieuwe pas bundelt alle vormen van mobiliteit

Daar waar de meeste autopassen zich richten op tankbeurten voor leaserijders, biedt MoveMove, een initiatief van MultiTankcard (MTc), nu één pas voor alle vormen van mobiliteit en de verwerking van daaraan gerelateerde kosten.

Ondernemers die niet alleen per auto reizen, vallen met het huidige aanbod buiten de boot en kampen met een wildgroei aan bonnetjes en pasjes. MTc, aanbieder van mobiliteitspassen, introduceert met MoveMove een doorbraak voor ondernemers én hun boekhouders. “Ondernemers willen meer flexibiliteit in hun mobiliteitskeuzes, zonder additionele rompslomp”, vertelt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “Zij willen eenvoud in aanvraag, en inzicht voor de administratie en btw-teruggave.”

Duurzaam reizen

MoveMove geeft ondernemers en kleinere bedrijven maandelijks inzicht in hun manier van reizen, met of zonder auto. Ook reiskosten die gemaakt zijn met het OV, de fiets, de taxi, tanken (overal in Nederland) en aanvullende autodiensten, zoals parkeren en carwash zijn inzichtelijk. “Wij faciliteren de wens om duurzamer te reizen, zonder aan gemak te hoeven inleveren”, zegt Roozeman. MoveMove is ook geschikt voor ondernemers die hun privéauto zakelijk gebruiken en werknemers die geen auto nodig hebben.

Geen borg en maandelijks opzegbaar

“Met MoveMove spelen we in op de wensen en behoeften van de moderne zakelijke markt,” vervolgt Roozeman. De pas kost zo’n € 5,95 per maand, all-in en zonder voorschot of borg. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dankzij de koppeling van facturen aan het boekhoudsysteem moet de pas het ook gemakkelijker maken voor boekhouders.

Meer informatie kun je vinden via movemove.com.

Heb je vragen of wil je advies? Laat dan een bericht achter!

Blogs

ZZP Agenda