gasten online
Registreer en profiteer!
 

Kredietlimiet van Qredits wordt verhoogd naar €150.000,-

18 september 2013

Om te voldoen aan de grote kredietbehoefte van MKB ondernemers gaat Qredits MKB-kredieten verstrekken. Zowel startende als bestaande ondernemers die niet bij de bank terecht kunnen komen hiervoor in aanmerking. Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de €50.000 en €150.000.

Zoals aangekondigd in de Miljoenennota van 17 september zal Qredit Microfinanciering Nederland, als onderdeel van het stimuleringspakket van Ministerie van Economische Zaken, een extra financieringsproduct in de markt zetten.

Om te voldoen aan de grote kredietbehoefte van MKB ondernemers gaat Qredits MKB-kredieten verstrekken. Zowel startende als bestaande ondernemers die niet bij de bank terecht kunnen komen hiervoor in aanmerking. Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de € 50.000 en € 150.000.

Citaat uit de miljoenennota

"Voor microkrediet komt 30 miljoen euro beschikbaar via Qredits. Het kredietplafond voor stichting Qredits kan zo worden verhoogd tot 150.000 euro, waarmee zo’n 3.000 kleine bedrijven financiering kunnen krijgen diezij anders niet zouden verwerven. Ook verzekeraars zullen 30 miljoen euro ter beschikking stellen aan Qredits.

De kredietverhoging is mede mogelijk gemaakt door 30 miljoen euro van Ministerie van Economische Zaken en 30 miljoen euro van verzekeraars"

Ingangsdatum

Naar verwachting is het vanaf 1 november 2013 mogelijk om een aanvraag in te dienen voor een MKB-krediet.

Naast het MKB-krediet zal Qredits haar andere diensten & producten, waaronder het microkrediet tot  €50.000, blijven aanbieden.

Wil je meer weten wat microfinanciering is en hoe het werkt? Lees dan dit artikel: Wat is Microfinanciering?

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord