gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Ikwordzzper en ZZP Agenda gaan samenwerking aan

11 februari 2015

De zzp platformen ikwordzzper en zzp agenda gaan samenwerken om zo het bereik van evenementen en trainingen onder zzp’ers te vergroten. Partijen die evenementen of trainingen organiseren kunnen zo in één klap een groot deel van de zzp’ers in Nederland bereiken.

De zzp platformen ikwordzzper en zzp agenda gaan samenwerken om zo het bereik van evenementen en trainingen onder zzp’ers te vergroten. Partijen die evenementen of trainingen organiseren kunnen zo in één klap een groot deel van de zzp’ers in Nederland bereiken.

Scholingsmarkt ZZP’ers: € 1,18 miljard per jaar
Uit recente cijfers blijkt dat de totale jaaruitgaven van alle zzp’ers aan hun eigen ontwikkeling rond de € 1,18 miljard per jaar ligt. Gezien de stijging van het aantal zzp’ers jaar op jaar kan er vanuit gegaan worden dat deze uitgaves de komende jaren blijft stijgen.

Onder ontwikkeling vallen uitgaves aan workshops, seminars en opleidingen. Maar ook deelname aan business clubs en netwerkbijeenkomsten.

ZZP’er moeilijk te bereiken
Zelfstandigen zijn gezien de omvang en groei zeer interessant voor partijen die zich in het veld van ontwikkeling begeven. Deze partijen lopen vaak echter tegen een barrière aan. Namelijk, de markt voor zzp’ers is sterk gefragmenteerd waardoor het bereiken van de juiste zzp’er moeizaam gaat. Resultaat is tegenvallende opbrengsten uit marketingactiviteiten gericht op zzp’ers. Of het links laten liggen van deze groep.

Bereik en targeting
Bereik en targeting zorgen ervoor dat de juiste zzp’er wordt aangesproken. Om hierin te voorzien zijn zzpagenda.nl en ikwordzzper.nl vanaf 1 januari 2015 een samenwerking aangegaan. Ikwordzzper.nl is één van de best bezochte ZZP sites van Nederland met een dagelijks bereik van ruim 2000 bezoekers. ZZP Agenda is de online netwerk en workshop agenda voor zzp’ers. Door de samenwerking is er een kans ontstaat voor partijen om veel en de juiste zzp’ers te bereiken.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord