• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Leestijd: 2 min

Gratis scholingsaanbod met coaching voor jou als zzp’er

Heb jij als zelfstandig ondernemer te maken met omzetverlies als gevolg van de coronacrisis en denk je erover om iets anders te gaan doen? Of heb je behoefte aan inspiratie bij wat je als ondernemer doet? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Samen met vakbond De Unie en scholingspartner TWST, biedt Ikwordzzper.nl een gratis bij- en omscholingstraject aan met begeleiding van een persoonlijke coach. Met dit traject ben jij in korte tijd weer helemaal klaar voor de toekomst. Maar wees er snel bij. We hebben slechts 200 plekken beschikbaar!

Zeker in deze tijd van veranderingen door digitalisering en werken op afstand is het belangrijk dat je als ondernemer actief aan de slag gaat en blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Beschik je nog altijd over de kennis en vaardigheden die nodig zijn om slagvaardig te kunnen optreden? Haal je het beste uit jouw mogelijkheden? Vind je genoeg inspiratie in het werk dat je doet?

Werken met een glimlach

Als zelfstandig ondernemer wil je met een glimlach aan het werk blijven! Speciaal voor jou hebben we daarom in samenwerking met onze partner vakbond De Unie en scholingspartner TWST een bij- en omscholingstraject samengesteld, gericht op jou en je talenten. Je gaat aan de slag met persoonlijke begeleiding van een ervaren coach.

We hebben 5 scholingstrajecten geselecteerd om jezelf te ontwikkelen, uit te dagen en te ontdekken waar je kwaliteiten liggen. Zo krijg jij nog meer energie bij wat je doet in je eigen onderneming!

De vijf scholingstrajecten:

  • Inzicht in mijn kwaliteiten
  • Impact maken
  • Werken aan persoonlijk ontwikkelplan
  • Fit voor de toekomst
  • Solliciteren kun je leren

De scholingstrajecten zijn stuk voor stuk leerzaam, compact en afgestemd op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij krijg je ondersteuning via ons online platform én van een ervaren en onafhankelijke coach van De Unie. Samen staan jullie stil bij je werksituatie, zorgen en dromen voor morgen. Zo kun jij optimaal jouw ambities realiseren.

Ja, ik wil meer weten over de 5 trajecten.

En het mooie is: het scholingsaanbod is helemaal gratis!

Wanneer je een van de trajecten kiest, reserveren wij een plek voor je. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail met een uitnodiging om je profiel compleet te maken. Wees er wel snel bij, want we hebben slechts 200 plekken beschikbaar.

Kun je nog geen keuze maken? Geen probleem. Reserveer dan wel alvast een plek, want op = op.

Ja, ik wil mij meteen inschrijven!

ZZP Stappenplan

ZZP Stappenplan

Ga je starten als zzp'er? Gebruik dan ons stappenplan om goed voorbereid te starten als zzp'ers en ontvang een oorkonde.