Dossier: succesvol online als zzp'er

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiële klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

Succesvol online

Succesvol online

Met een goede website zet jij jouw bedrijf op de kaart. In dit kennisartikel delen we met jou een aantal handige tips om je website zo goed mogelijk in te richten en zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor jouw klanten.

Wat is een goede domeinnaam?

Wat is een goede domeinnaam?

Een domeinnaam kiezen als zzp'er lijkt heel eenvoudig, maar het is van belang om goed na te denken over de naam van jouw website. In dit kennisartikel delen we een aantal handige tips voor het bepalen van jouw ideale domeinnaam!

Webshop starten? Software vergelijken

Webshop starten? Software vergelijken

Wil jij als zzp'er starten met jouw eigen webshop? Er is diverse software voor het opstarten van een webwinkel. De meest gangbare pakketten voor zzp'ers hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Bekijk zelf de beoordelingen en prijzen van de diverse pakketten.

Korting op jouw webhosting

Korting op jouw webhosting

Wil jij als zzp'er korting ontvangen op jouw webhosting en domeinnaam? Via Het Ondernemerscollectief krijg jij 30% korting op een pro pakket inclusief domeinnaam en SSL-certificaat of 20% korting op een ander webhostingpakket. Lees hier meer.