gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: succesvol online als zzp'er

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiƫle klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

Succesvol online

Met een goede website zet jij jouw bedrijf op de kaart. In dit kennisartikel delen we met jou een aantal handige tips om je website zo goed mogelijk in te richten en zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor jouw klanten.

Meer informatie

Wat is een goede domeinnaam?

Een domeinnaam kiezen als zzp'er lijkt heel eenvoudig, maar het is van belang om goed na te denken over de naam van jouw website. In dit kennisartikel delen we een aantal handige tips voor het bepalen van jouw ideale domeinnaam!

Meer informatie

Webshop starten? Software vergelijken

Wil jij als zzp'er starten met jouw eigen webshop? Er is diverse software voor het opstarten van een webwinkel. De meest gangbare pakketten voor zzp'ers hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Bekijk zelf de beoordelingen en prijzen van de diverse pakketten.

Meer informatie

Korting op jouw webhosting

Wil jij als zzp'er korting ontvangen op jouw webhosting en domeinnaam? Via Het Ondernemerscollectief krijg jij 30% korting op een pro pakket inclusief domeinnaam en SSL-certificaat of 20% korting op een ander webhostingpakket. Lees hier meer.

Meer informatie

Downloads

Whitepaper 

Een succesvolle bedrijfspagina op Facebook

Whitepaper 

Jouw eigen website (laten) maken

Stappenplan 

Het schrijven van een social media marketingplan

Whitepaper 

Jouw marketingcommunicatie strategie bepalen

Bekijk alle downloads

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord