Dossier: succesvol online als zzp'er

Voor een zzp'er is een website een vereiste voor succes. Het is je online visitekaartje en de manier om potentiële klanten met je te laten kennismaken. Daarom heb je webhosting en een domeinnaam nodig. In dit dossier vind je handige tips en artikelen om je daarmee te helpen!

Succesvol online

Succesvol online

Met een goede website zet jij jouw bedrijf op de kaart. In dit kennisartikel delen we met jou een aantal handige tips om je website zo goed mogelijk in te richten en zo goed mogelijk vindbaar te zijn voor jouw klanten.

Wat is online marketing?

Wat in online marketing

Online marketing is uit geen enkele bedrijfsstrategie meer weg te denken. Het is daarom erg belangrijk om goed te begrijpen wat online marketing, ook wel internet marketing genoemd, precies inhoudt en wat je ermee kunt. In dit kennisartikel lees je alles over dit onderwerp.

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Hoe komt mijn website hoger in Google

Wil je als zzp'er gevonden worden door klanten, dan is een hoge positie in Google onmisbaar. In dit artikel lees je hoe je jouw SEO ranking (organische zoekresultaten) kunt verbeteren en hoe je gebruik kunt maken van betaalde zoekresultaten die je kunt kopen via Google Ad (SEA).

Hoe maak je jouw eigen Wordpress website als zzp'er?

Hoe maak je jouw eigen Wordpress website als zzp-er

WordPress is een relatief eenvoudig systeem om zelf een website mee te bouwen. Maar voordat je van start kunt gaan met het ontwerpen van jouw website, is het noodzakelijk om een aantal zaken te regelen zoals het registreren van een domeinnaam en webhosting. In dit artikel vind je een stappenplan hoe je aan de slag kunt gaan met het bouwen van jouw website. 

Hoe leg je jouw domeinnaam vast als zzp'er?

Hoe leg je jouw domeinnaam vast als zzp-er

De eerste stap die je zet bij het ontwikkelen van een website, is het bedenken van een goede domeinnaam. Een domeinnaam is het adres waarop je online bereikbaar bent. Het ligt voor de hand om hier je bedrijfsnaam voor te gebruiken. Als je hebt besloten welke domeinnaam je wilt gebruiken voor je website is het noodzakelijk om deze vast te leggen.

Hoe bouw je een webshop als zzp'er?

Hoe bouw je een webshop als zzp-er

Een webshop kan een prettige en soms noodzakelijke aanvulling zijn op je bedrijfsopbrengsten. De kosten voor het starten van een webshop zijn relatief laag en je hoeft er geen ict-expert voor te zijn. In dit artikel lees je een stappenplan voor het starten van jouw webshop.

6 tips om de digitale veiligheid van je bedrijf te verbeteren

6 tips om de digitale veiligheid van je bedrijf te verbeteren

Cyberincidenten zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Soms zijn ze het gevolg van een technische storing of menselijk handelen, vaak ook is er opzet in het spel. Ook jouw bedrijf, hoe klein ook, kan erdoor geraakt worden. Met deze tips verbeter je de digitale beveiliging van je bedrijf.

Een website die werkt

Een website die werkt

Als zzp'er kun je eigenlijk niet zonder website. Maar dan wel een website die veel bezoekers trekt die lang op je website blijven en later weer terugkomen. De basis is een goede website die resultaten behaalt. Met onze landelijke partner Mijndomein bieden we je een gratis e-book handige tips om je website op te zetten zodat je een goede basis hebt voor online succes.

De meest gemaakte website fouten en hoe je die voorkomt

De meest gemaakte website fouten en hoe je die voorkomt

Als zzp'er wil je natuurlijk alles uit je website halen. Fouten in teksten, vormgeving en techniek kunnen de vindbaarheid en effectiviteit sterk verminderen. Maar niet getreurd, de meeste fouten kun je eenvoudig voorkomen. Wij zetten ze op een rijtje. Doe er je voordeel mee!

Wat is een goede domeinnaam?

Wat is een goede domeinnaam?

Een domeinnaam kiezen als zzp'er lijkt heel eenvoudig, maar het is van belang om goed na te denken over de naam van jouw website. In dit kennisartikel delen we een aantal handige tips voor het bepalen van jouw ideale domeinnaam!

Webshop starten? Software vergelijken

Webshop starten? Software vergelijken

Wil jij als zzp'er starten met jouw eigen webshop? Er is diverse software voor het opstarten van een webwinkel. De meest gangbare pakketten voor zzp'ers hebben we in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Bekijk zelf de beoordelingen en prijzen van de diverse pakketten.

10 tips voor een geweldige eerste indruk met je homepagina

10 tips voor een geweldige eerste indruk met je homepagina

De homepagina (of homepage) is de eerste pagina die de bezoeker van je website te zien krijgt na het intikken van een domeinnaam. Het is eigenlijk een voorproefje van wat je allemaal te bieden hebt.  Het is dus belangrijk om als zzp'er met je homepagina je beste beentje voor te zetten. In deze blog krijg je 10 tips voor hoe je dat het beste kunt doen.