gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Hoe bereken ik mijn netto inkomen?

Wat ga ik netto overhouden als zzp'er? Het is een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Met onze calculator   kom je er snel achter wat je ongeveer netto kunt besteden. Je vindt deze calculator aan de zijkant van deze pagina of via onderstaande link.

Andere artikelen uit dit dossier:

Welke kosten mag ik aftrekken als zzp'er?

Als zzp'er heb je recht op een aantal aftrekposten. Dit zijn zakelijke kosten die nodig zijn om jouw bedrijf te kunnen runnen. In dit kennisartikel lees je welke kosten allemaal aftrekbaar zijn als zzp'er.

Meer informatie

Welke fiscale regelingen zijn er voor zzp'ers?

Er zijn voor zzp'ers veel wetten en regelingen die bijna jaarlijks veranderen. Je hebt diverse regelingen waar je gebruik van kunt maken. denk daarbij aan je fiscale oudedagsreserve, Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA), Kleineondernemingsregeling (KOR), de zelfstandigen- en startersaftrek, MKB-winstvrijstelling en meer.

Meer informatie

Fiscale helpdesk

Doe je zelf je boekhouding? Heb je vragen als: welke kosten zijn aftrekbaar? Hoe betaal ik zo min mogelijk belasting? Welk uurtarief past bij mij? De fiscale helpdesk van Het Ondernemerscollectief staat klaar voor jouw vragen en geeft je graag advies!

 

Meer informatie

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord