gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Dossier: boekhoudprogramma

Digitaal, en (deels) geautomatiseerd boekhouden kan op verschillende manieren. Het meeste gemak heb je echter als je van speciale boekhoudsoftware gebruik maakt, waarbij vele taken automatisch plaats vinden. Er zijn heel veel verschillende soorten (online) boekhoudprogramma's. In dit dossier lees je meer over de mogelijkheden van (online) boekhouden.

Gratis boekhoudprogramma voor zzp'ers: ga je voor excel of online software?

Wil jij een boekhoudprogramma gebruiken dat veel van het werk voor je facturatie en boekhouding uit handen neemt? Of waarmee je je boekhouding op zijn minst overzichtelijk krijgt? Heel verstandig! Je hoeft niet bang te zijn dat je er flink wat geld tegenaan moet gooien voordat je je boekhouding kunt stroomlijnen.

Meer informatie

Boekhoudpakket of (online) boekhouder?

De boekhouding is vaak niet de meest favoriete klus van een ondernemer. Toch moet je als ondernemer een administratie voeren en ben je verplicht belastingaangifte te doen. Er zijn diverse mogelijkheden, waarop je jouw boekhouding kunt regelen. Maar wat past het beste bij jou?

Meer informatie

Boekhoudpakketten vergelijken

Op zoek naar een boekhoudpakket als zzp'er? Wil je boekhoudpakketten vergelijken? Bezoek dan deze pagina en start (vanaf) gratis met boekhouden als zzp'er.

Meer informatie

 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.