• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Onbezorgd ondernemen

Nieuw kabinet, nieuwe plannen! Helaas verandert er voor de ondernemer het één en ander. Verschillende faciliteiten worden sterk beperkt of zelfs geheel afgeschaft. Een grote groep ondernemers, toch de olie in het raderwerk van de economie, wordt hard in de portemonnee geraakt.

Nieuw kabinet, nieuwe plannen! Helaas verandert er voor de ondernemer het één en ander. Verschillende faciliteiten worden sterk beperkt of zelfs geheel afgeschaft. Een grote groep ondernemers, toch de olie in het raderwerk van de economie, wordt hard in de portemonnee geraakt.

Wie zorgt er nog voor de zzp’er?
Ondernemers zijn zelfredzaam, dus waarschijnlijk denk je nu... ‘ikzelf’! Maar tegelijkertijd weet jij als ondernemer ook dat samenwerken loont. De krachten bundelen via inkoopcollectieven kan op tal van terreinen, dus ook op het gebied van de zorgverzekering.

Het gevolg:

  •     Scherpere tarieven;
  •     Verbeterde service & kwaliteit;
  •     Een gemeenschappelijk belangenbehartiger die weet wie u bent en waar u voor staat.

Collectief verslaat individueel!
Minder verzekeraars, minder keuze. Het gevolg is dat verzekeraars meer macht en invloed hebben. Onder het mom van ‘kostenbesparing’ bepaalt de verzekeraar straks waar je behandeld wordt en welke medicijnen nog vergoed worden. Als individuele ondernemer kan je hier weinig aan doen. Maar collectieven blijken goed in staat om de beste voorwaarden tegen de laagste premie uit te onderhandelen, kortom: ontzorgen! Via “ZZP Zorg Korting”* bespaart een gemiddeld gezin al snel honderden euro’s op jaarbasis.

Waarom zou je nog kiezen tussen meedoen of winnen?

Het kan namelijk allebei! Duizenden zelfstandigen gingen je voor en profiteren al van de voordelen van “ZZP Zorg Korting

De zekerheid van een zeer scherp tarief: bespaar tot wel 12%!

  • Regel alles online: sneller en gemakkelijker is simpelweg niet mogelijk;Een professionele (telefonische) helpdesk;
  • Veilig en gemakkelijk overstappen, of; Niet overstappen en toch besparen;
  • Geen verplicht lidmaatschap, extra besparing van € 60,- tot € 300,- per jaar;

Iedere zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de KVK is welkom in ons collectief.

Bespaar tot € 400,- per jaar. Bereken direct jouw voordeel en ervaar de “ZZP Zorg Korting

*ZZP Zorg Korting is een initiatief van Kendall Mason de specialist in het ontwikkelen van collectieve mantels voor zelfstandige professionals als branche-, beroeps en ledenorganisaties.

Blogs

ZZP Agenda

februari
28
Terug naar overzicht
aovXL

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL: