• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Hoe ziet jouw ideale AOV eruit? AovXL is benieuwd naar jouw mening!

De arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van aovXL is geen standaardproduct. Al jaren voorzien we ondernemers van passende AOV’s. Als organisatie voor én door ondernemers zijn we natuurlijk altijd geïnteresseerd in jouw ideeën. Hoe kunnen we onze AOV nóg verder verbeteren?

AovXL verzorgt de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 50.000 ondernemers. Dat is een groot collectief. Verzekeraar zouden wel gek zijn als ze niet naar ons zouden luisteren.

Wat we al bereikt hebben

Regelmatig voeren we gesprekken om de AOV’s scherper en beter te krijgen. De volgende keer dat we dat weer doen, nemen we graag ook jouw ideeën mee. We zijn jouw stem, we behartigen jouw belangen.
 
Dit hebben we in elk geval al bereikt:

  1. AovXL biedt de hoogste collectiviteitskorting van Nederland.
  2. Korting is leuk, maar dat mag niet ten koste gaan van de voorwaarden. We letten dus goed op de kleine lettertjes, die mogen immers niet in jouw nadeel uitpakken.
  3. Voorkomen is beter dan genezen. En daarom maken we goede afspraken over re-integratie, preventie en periodieke gezondheidschecks.

AovXL doet uiteraard geen zaken met verzekeraars die niet bereid zijn iets extra’s voor onze ondernemers te doen. Deuren dichtdoen kunnen wij natuurlijk ook.

Wat we als adviseurs voor je doen

Je wilt natuurlijk de beste AOV die er is. En dan liefst een die perfect bij jouw situatie past. Daarom doen we als adviseur onder andere dit voor je: 

  1. Geen ondernemer gaat de deur uit zonder uitgebreid adviesdossier.
  2. We bekijken ieder jaar of je nog wel de optimale verzekering hebt. De AOV die het beste past bij jouw persoonlijke en financiële situatie van dat moment.
  3. Wil je een beroep doen op je verzekering, dan regelen wij alles voor je.

Waarom jouw mening?

Tijdens persoonlijke gesprekken merken we dat ondernemers vaak weinig vertrouwen hebben in AOV’s. En dan gaat het niet zozeer om vertrouwen in ons als bemiddelaar, maar om vertrouwen in de aanbieders.
 
Het vertrouwen is vaak geschaad door verhalen van andere ondernemers. Ondernemers die zich gedupeerd voelen omdat ze niet uitbetaald krijgen bij arbeidsongeschiktheid. In de praktijk blijkt vaak dat deze ondernemers voor een budget-AOV kozen. Een verzekering die zo goedkoop kan zijn, omdat de verzekeraar in zijn polis vele mogelijkheden heeft opgenomen om niet te hoeven betalen.
 
Verzekeraars die dergelijke producten ontwikkelen, moeten zich volgens ons nog maar eens goed achter de oren krabben. Aan de voorkant de ondernemer fiks laten besparen, maar aan de achterkant die zelfde ondernemer met lege handen laten staan.
 
AovXL wil dat voorkomen en zorgt ervoor dat de korting niet ten koste van de kwaliteit gaat. Natuurlijk zijn er op dit gebied vele mogelijkheden. En daarom vragen we om jouw mening!

Kom maar op!

Schroom niet en laat ons weten waar jij in jouw specifieke situatie behoefte aan hebt. Geen ondernemer is gelijk en geen idee te gek. Vergeet niet dat je je mening geeft aan een netwerkorganisatie met een enorme achterban. Verzekeraars hebben al eerder laten zien bereid te zijn tot dat stapje extra.
 
Stuur je idee naar info@kendallmason.nl Het best bruikbare idee belonen we met een weekendje weg ter waarde van 200 euro.

Blogs

ZZP Agenda

mei
23
mei
28
Terug naar overzicht
aovXL

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL: