• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:

Hoe een bedrijf goed telefonisch bereikbaar kan zijn

Op het moment dat je een eigen bedrijf hebt, zijn er veel zaken die erbij komen kijken. Zo zul je druk bezig zijn met de processen van het bedrijf en administratieve taken. Een ander aspect dat belangrijk is, is ervoor zorgen dat het bedrijf op de kaart staat. Hiermee wordt bedoeld dat je ervoor zorgt dat jouw doelgroep weet hoe ze jou moeten vinden. Een makkelijke manier waarop zij jou kunnen bereiken, is middels de telefoon. Wil jij meer weten over een telefoon voor het bedrijf? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen!

Telefoon abonnement

Er zijn drie soorten abonnementen waar je uit kunt kiezen voor het bedrijf. Op het moment dat je niet verbonden wilt zijn aan een strikt abonnement, kun je kiezen voor een sim only maandelijks opzegbaar abonnement. Hiermee kun je jouw abonnement elke maand stoppen, maar tegelijkertijd genieten van de voordelen van een normaal abonnement. Wordt het abonnement niet opgezegd? Dan wordt dit aan het einde van de maand weer verlengd. De tweede variant waar je uit kunt kiezen, is een abonnement met een contractduur van een jaar. Tot slot, is er de mogelijkheid om een contract voor twee jaar af te sluiten. Voor het abonnement dat maandelijks opzegbaar is, betaal je de normale prijzen. Heb je een abonnement voor een jaar of langer? Dan kun je korting krijgen op je abonnement of sms bundel. Wist je dat je ook de mogelijkheid hebt om je maandelijkse abonnement naar een voordeliger abonnement om te zetten? Voordat je een abonnement afsluit, is het belangrijk om na te gaan welk abonnement het beste bij jouw situatie past.

Wat erg fijn is aan deze telefoon, is dat je snel kunt schakelen tussen verschillende apps.

De Samsung S22

Weet je al welk abonnement je wilt? Maar heb je geen idee welke telefoon je kunt kiezen? Dan kunnen wij de Samsung S22 aanraden! Deze toffe telefoon heeft een 22 inch scherm met een resolutie van 1920 x 1080. Met een strak en modern design, steelt de Samsung S22 echt de show. Wat erg fijn is aan deze telefoon, is dat je snel kunt schakelen tussen verschillende apps. Wil je jouw bedrijf beter op de kaart zetten? Dan kun je veel voordeel halen uit de geweldige front- en back camera. Ook in de avond kun je prachtige foto’s schieten met de nachtmodus. Met de krachtige chip die deze telefoon heeft, kan het bedrijf er zeker van profiteren!

Kortom, het is belangrijk dat jouw bedrijf goed bereikbaar is. Een makkelijke manier waarop je dit mogelijk kunt maken, is middels de telefoon. Je kunt uit verschillende abonnementen met een passende telefoon kiezen. Een echte aanrader, is de Samsung S22.

Blogs

Terug naar overzicht
Lequal

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.