• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Update datum:

Een aantal creatieve manieren om je eigen onderneming te promoten

Sinds de pandemie van start ging in 2020, heeft het een grote impact gehad op de Nederlandse samenleving. Zo hebben veel burgers hun baan verloren en moest op een andere manier invulling aan het leven gegeven worden. Nu dat de meeste maatregelen eindelijk niet meer van kracht zijn, worden er ook weer bedrijven opgezet. Dit is natuurlijk super tof nu we weer van alles kunnen doen. Ben jij een nieuwe ondernemer en wil jij weten hoe je je bedrijf kunt promoten? Of ben je juist al een ervaren ondernemer, maar wil je toch wat tips? Wij zullen je in dit artikel vertellen hoe jij je bedrijf op een creatieve manier kunt promoten. Lees snel verder!

Visitekaart

We weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is. Dit is het beeld dat je voor altijd bij je zult dragen. Dit is de reden dat we altijd ons uiterste best doen wanneer we een belangrijke bijeenkomst zoals een sollicitatie of “business meeting” hebben. Als je een eigen bedrijf hebt komt het hebben van een visitekaartje dan ook goed van pas. Een visitekaart is een zeer effectief communicatiemiddel. Hiermee kun je makkelijk je contact gegevens verspreiden en je kunt er een gesprek mee afsluiten. Zo kun je op een duidelijke manier aangeven wie je bent, wat je doet en om welk bedrijf het gaat. Daarnaast kun je het ook nog eens zelf ontwerpen. Haal dus zeker je creativiteit uit de kast.

Wanneer je gaat flyeren is het belangrijk om niet een commerciële insteek te hebben, maar juist interesse in je doelgroep te tonen door een leuk praatje te maken.

Flyeren

Tegenwoordig worden flyers als een middel gezien dat door de oude garde gebruikt wordt, maar niets is minder waar. Met een flyer kun je nog steeds veel impact maken. Zo stelt het je in staat om met zo weinig mogelijk kosten jouw bedrijf onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Hierbij is het belangrijk dat je kennis van je doelgroep hebt en dat je weet waar je ze kunt vinden. Wanneer je gaat flyeren is het belangrijk om niet een commerciële insteek te hebben, maar juist interesse in je doelgroep te tonen door een leuk praatje te maken. Als jouw flyer er ook nog eens esthetisch aangenaam uitziet, zullen mensen jouw bedrijf zeker niet vergeten.

Kortom, je kunt jouw bedrijf op een creatieve manier onder de aandacht brengen door gebruik te maken van een visitekaartje. Hiermee kun je gesprekken op een professionele manier afsluiten en een goede eerste indruk achterlaten. Tot slot kun je met flyeren nog steeds veel impact maken door interesse in jouw doelgroep te tonen.

Blogs

Terug naar overzicht
Lequal

Lequal

LEQUAL is een professioneel digital marketing bureau met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Apeldoorn. Een team van specialisten zet zich iedere dag in om het maximale rendement uit online marketing campagnes te halen! Hoe we dat doen? Door enthousiasme en ervaring van onze digital marketeers te combineren met data en (de laatste) technieken.