• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Bevooroordeeld onderzoek helpt je niet verder. Bepaal zelf welke AOV bij je past!

Het komt in alle branches voor: onderzoeken waaruit blijkt dat de partij die het onderzoek betaalt als beste uit de bus komt. Dat gebeurt in de retail, waarbij het huismerk van Albert Heijn volgens Appie-onderzoek toch echt de beste is. Of in de automotivebranche, waar Volkswagen betaalt voor het onderzoek dat de Golf het milieuvriendelijkst vindt. En wie zou uit het onderzoek van KPN als beste glasvezelaanbieder aangewezen worden? Inderdaad…

Zeer goede vindbaarheid

Laten we niet doen alsof het er in verzekeringsland anders aan toegaat. Een kritische noot is dan ook zeker nuttig wanneer je de uitkomst van zo’n ‘onafhankelijk onderzoek’ leest over het surfgedrag van ondernemers die op zoek zijn naar een AOV. Vooral als aovXL niet eens als partij opgenomen is in het onderzoek. En dat terwijl we al jaren structureel op de eerste pagina in Google staan als je zoekt op ‘AOV’. Dan vraag je jezelf toch wel af hoe objectief deze test was. Zeker als blijkt dat de deelnemende ondernemers het er allemaal over eens zijn dat de vindbaarheid van de website heel belangrijk is. Nou, veel vindbaarder dan aovXL wordt het niet!

Waar ben jij in dit onderzoek?

Om de geloofwaardigheid van een onderzoek te vergroten, is een representatieve steekproef van groot belang. De vraag is daarbij of 40 ondernemers in een 2 uur durende test representatief genoeg zijn om iets te zeggen over alle ondernemers van Nederland. Want jij was niet bij die groepsdiscussie, terwijl je toch echt wel een mening hebt over arbeidsongeschiktheid, de risico’s die je loopt en de premie die je betaalt. Kortom: jij weet precies waar je op gaat vergelijken als het om een AOV gaat. Daarom pas jij prima bij aovXL. Samen gaan we voor de beste voorwaarden en de beste prijs. Laat die onderzoekers maar wenselijke resultaten tevoorschijn toveren.

Blogs

ZZP Agenda

juni
25
juni
26
Terug naar overzicht
aovXL

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL: