gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

Bevooroordeeld onderzoek helpt je niet verder. Bepaal zelf welke AOV bij je past!

4 mei 2015

Het komt in alle branches voor: onderzoeken waaruit blijkt dat de partij die het onderzoek betaalt als beste uit de bus komt. Dat gebeurt in de retail, waarbij het huismerk van Albert Heijn volgens Appie-onderzoek toch echt de beste is. Of in de automotivebranche, waar Volkswagen betaalt voor het onderzoek dat de Golf het milieuvriendelijkst vindt. En wie zou uit het onderzoek van KPN als beste glasvezelaanbieder aangewezen worden? Inderdaad…

Zeer goede vindbaarheid

Laten we niet doen alsof het er in verzekeringsland anders aan toegaat. Een kritische noot is dan ook zeker nuttig wanneer je de uitkomst van zo’n ‘onafhankelijk onderzoek’ leest over het surfgedrag van ondernemers die op zoek zijn naar een AOV. Vooral als aovXL niet eens als partij opgenomen is in het onderzoek. En dat terwijl we al jaren structureel op de eerste pagina in Google staan als je zoekt op ‘AOV’. Dan vraag je jezelf toch wel af hoe objectief deze test was. Zeker als blijkt dat de deelnemende ondernemers het er allemaal over eens zijn dat de vindbaarheid van de website heel belangrijk is. Nou, veel vindbaarder dan aovXL wordt het niet!

Waar ben jij in dit onderzoek?

Om de geloofwaardigheid van een onderzoek te vergroten, is een representatieve steekproef van groot belang. De vraag is daarbij of 40 ondernemers in een 2 uur durende test representatief genoeg zijn om iets te zeggen over alle ondernemers van Nederland. Want jij was niet bij die groepsdiscussie, terwijl je toch echt wel een mening hebt over arbeidsongeschiktheid, de risico’s die je loopt en de premie die je betaalt. Kortom: jij weet precies waar je op gaat vergelijken als het om een AOV gaat. Daarom pas jij prima bij aovXL. Samen gaan we voor de beste voorwaarden en de beste prijs. Laat die onderzoekers maar wenselijke resultaten tevoorschijn toveren.

Terug naar overzicht

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL:

Meer blogs van aovXL

7 november 2016

Is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nuttig?

18 oktober 2016

Misverstanden over de AOV

22 februari 2016

Die knie wil niet, maar de rest doet het nog

3 september 2015

AOV-markt in spagaat

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord