gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

3 redenen waarom jij je AOV nú sluit!

1 december 2014

We kennen jou. Dankzij onderzoek weten we precies wanneer jij als ondernemer op zoek gaat naar een nieuwe AOV. Dat is ergens tussen november en januari. Waarom dat is? Dat hebben we niet onderzocht, maar we hebben er wel duidelijke ideeën over. Hier lees je de 3 redenen die volgens ons dit jaarlijkse hoogseizoen veroorzaken.

1. Zorgseizoen

Je kunt het hele jaar nadenken over je arbeidsongeschiktheidsverzekering. Oriënteren, sluiten of oversluiten: ga gerust je gang. Toch gebeurt het vooral tussen november en januari. En laat dit nu ook het zorgseizoen zijn… Zorgverzekeraars richten hun pijlen op miljoenen potentiële nieuwe klanten. Dat doen ze door heel veel commercials en andere reclame. Of je het nu leuk vindt of niet, je gaat hierdoor toch nadenken over je eigen gezondheid. Voor ondernemend Nederland is de link naar een AOV vervolgens snel gelegd. Als adviseur doe je er dan ook verstandig aan ondernemers op beide fronten te bedienen.

2. “Ik ga starten”

In de maanden november, december en januari starten er meer ondernemers dan in de overige maanden. Veel van hen oriënteren zich tijdens hun start ook meteen op nieuw te sluiten AOV’s. Dat ze in veel gevallen ook snel afhaken, omdat het ‘te duur’ is, komt doordat ze een passende propositie missen. Starterskortingen zijn leuk, maar standaard en eenmalig. Aanvullende kortingen zijn fantastisch en uniek! Vraag je collegastarters eens waar zij voor hebben gekozen.

3. Je accountant maakt zich zorgen

Je hebt een mooi jaar gedraaid, zegt je accountant. Dat had je zelf ook al gemerkt. Maar je hebt nog geen goede AOV. In zijn praktijk heeft je accountant veel te maken met arbeidsongeschikte ondernemers, dus hij maakt zich een beetje zorgen om je. Zelf doet hij al jaren zaken met een betrouwbare partner op dit gebied. Hij gunt jou ook deze zekerheid.

Onze tip: doe het goed

Ieder jaar opnieuw een AOV sluiten kan, maar je kunt het ook in één keer goed doen. Scheelt jou veel tijd en dus geld. Vraag binnen jouw netwerk eens rond. De kans is groot dat wij jou dan binnenkort spreken.

Terug naar overzicht

aovXL

aovXL is een onderdeel van Kendall & Mason welke al meer dan 50.000 hoger opgeleide ondernemers verzekerd van een goede collectieve verzekering. Via deze blog geven ze meer informatie over verzekeringen of stellen actuele onderwerpen aan de kaart. Bekijk ons collectief met aovXL en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Lees hieronder nog meer interessante blogs van het team van aovXL:

Meer blogs van aovXL

7 november 2016

Is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering nuttig?

18 oktober 2016

Misverstanden over de AOV

22 februari 2016

Die knie wil niet, maar de rest doet het nog

3 september 2015

AOV-markt in spagaat

Toon alles...

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord