• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

25% korting bij VedaWeb

Bij VedaWeb zorgen we ervoor dat je goed bereikbaar bent op het internet en bovendien maak je eenvoudig je eigen website.

Bij alle webhostingpakketten is onze sitebuilder inbegrepen.

Met de VedaWeb Sitebuilder maak je snel en eenvoudig zelf jouw eigen professionele website. Richt het in aan de hand van jouw eigen voorkeuren en beheer het waar en wanneer je maar wilt.

Starten

Je wordt zelfstandig ondernemer, om wat voor reden dan ook. Nu sta je aan het begin van een nieuwe toekomst, die je zelf gaat invullen. Opvallen en vindbaar zijn in de menigte, dat is één van de onmisbare elementen van een rooskleurige carrière. Je wilt immers dat de klant bij jou komt en niet bij jouw concurrent, toch? Dat wil je voorkomen.

Zoeken

Een simpele vraag: je bent op zoek naar een organisatie, product of dienst. Waar ga je zoeken? Het overgrote deel noemt nu waarschijnlijk Google, net als vele anderen. Alles wat ergens op het world wide web genoemd wordt, verschijnt ergens op Google. Social media is op dit moment erg populair, maar nergens kun je zoveel informatie kwijt als op jouw eigen website.

Vinden

De VedaWeb Sitebuilder is speciaal ontwikkeld voor een ieder die in korte tijd zelf een eigen, professionele website wil maken. Iedereen kan het! Tot voorheen leek de realisatie van een website vrijwel onmogelijk zonder technische kennis of de inzet van een gespecialiseerd bureau. Dat is verleden tijd. VedaWeb streeft ernaar zelfstandige starters op weg te helpen, ieder met gelijke kansen.

Begin vandaag nog en vergroot jouw klantenbestand! Nu het eerste jaar met 25% korting voor de leden van Het Ondernemerscollectief. Kijk snel op www.vedaweb.nl/webhosting voor meer informatie.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

maart
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

april
03
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er