gasten online
Registreer en profiteer!
 

1 jaar .NL voor € 0,99 en tot 30% korting op webhosting bij Antagonist

Als lid van Het Ondernemerscollectief registreer je bij Antagonist .NL-domeinen 1 jaar lang voor slechts € 0,99. Daarnaast ontvang je 30% korting op het Pro-pakket en 20% op het Slim- of Plus-pakket.

Eenvoudig je onderneming online!

Antagonist biedt ondernemers een compleet webhostingpakket inclusief domeinnaam, e-mail, SSL-certificaat en meer! Volledig gericht op de start en groei van jouw business. Klanttevredenheid staat op nummer één. Dat heeft tienduizenden zielstevreden klanten en ruim 4.250 positieve recensies als resultaat. Antagonist is daarom de vertrouwde thuisbasis voor 40.000+ ondernemers.

Speciaal gericht op jou

Trends zijn maar tijdelijk. Antagonist focust zich daarom op wat niet verandert: eenvoud, kwaliteit en service. Eén sterk product. Sinds 2004 compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. Dat is nu nog steeds zo en dat blijft zo.

Korting voor ondernemers

Als lid van Het Ondernemerscollectief registreer je .NL-domeinen een jaar lang voor slechts € 0,99. Daarnaast ontvang je eenmalig 20% korting op het Slim- of Plus-pakket. Dat is zelfs 30% als je voor het Pro-pakket kiest! Bekijk de webhostingpakketten van Antagonist en start nu vanaf € 4,99 per maand.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

ZZP Aftrekpostenscan

Check mogelijke aftrekposten en toelages over 2020

Start gratis de ZZP Aftrekpostenscan

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord