1 jaar .NL voor € 0,99 en tot 30% korting op webhosting bij Antagonist

Als lid van Het Ondernemerscollectief registreer je bij Antagonist .NL-domeinen 1 jaar lang voor slechts € 0,99. Daarnaast ontvang je 30% korting op het Pro-pakket en 20% op het Slim- of Plus-pakket.

Eenvoudig je onderneming online!

Antagonist biedt ondernemers een compleet webhostingpakket inclusief domeinnaam, e-mail, SSL-certificaat en meer! Volledig gericht op de start en groei van jouw business. Klanttevredenheid staat op nummer één. Dat heeft tienduizenden zielstevreden klanten en ruim 4.250 positieve recensies als resultaat. Antagonist is daarom de vertrouwde thuisbasis voor 40.000+ ondernemers.

Speciaal gericht op jou

Trends zijn maar tijdelijk. Antagonist focust zich daarom op wat niet verandert: eenvoud, kwaliteit en service. Eén sterk product. Sinds 2004 compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. Dat is nu nog steeds zo en dat blijft zo.

Korting voor ondernemers

Als lid van Het Ondernemerscollectief registreer je .NL-domeinen een jaar lang voor slechts € 0,99. Daarnaast ontvang je eenmalig 20% korting op het Slim- of Plus-pakket. Dat is zelfs 30% als je voor het Pro-pakket kiest! Bekijk de webhostingpakketten van Antagonist en start nu vanaf € 4,99 per maand.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

oktober
04
oktober
07