10% korting bij Privacy Zeker

Ontvang 10% korting op de dienstverlening van Privacy Zeker als lid van Het Ondernemerscollectief.

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving van kracht. Het Ondernemerscollectief is een samenwerkingsverband met Privacy Zeker aangegaan, zodat jij als lid op een eenvoudige manier kan voldoen aan deze wetgeving. En het is nog betaalbaar ook.

Strengere eisen

De vernieuwde AVG betekent dat er strenge eisen komen voor iedereen die onder andere met persoonsgegevens werkt. En omdat (bijna) iedereen met persoonsgegevens werkt, ook zzp’ers, heeft deze nieuwe wet een grote impact. Zzp’ers krijgen ook met de AVG te maken omdat ze bijvoorbeeld afspraken bijhouden van klanten, telefoonnummers of persoonsgegevens nodig hebben om een factuur te sturen.

Korting

Privacy Zeker en Het Ondernemerscollectief hebben de handen ineen geslagen om jou te helpen. Privacy Zeker biedt tools aan voor de zelfstandige ondernemer zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de nieuwe privacywetgeving.

Het abonnement is voor een minimale duur van 2 jaar.

Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen het 1e jaar 10% korting voor de dienstverlening van Privacy Zeker en de kosten voor het 1e jaar bedragen hierdoor € 157,50. Het 2e jaar van het abonnement betaal je de reguliere prijs van € 175,-.

Voor dit bedrag biedt Privacy Zeker je:

  • onbeperkte mogelijkheid tot vervaardigen van verwerkersovereenkomsten
  • ondersteuning bij datalekken
  • updates bij nieuwe privacywetgeving
  • online training
  • een certificaat, toont dat je aan de eisen voldoet en wekt vertrouwen
  • gemak, ontzorging op het gebied van privacywetgeving
  • een gratis helpdesk

Nu ook gratis privacy check

Plan hier je belafspraak met één van onze privacy experts. In slechts 10 minuten weet je of je al AVG-proof bent of aan welke punten je nog aandacht moet besteden.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

oktober
05
Heerhugowaard | 18.30 uur

Univé Startersevent

oktober
05