• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Tankpas

Als ondernemer ben je veel op de weg te vinden en dat is duur genoeg. Daarom hebben we via Het Ondernemerscollectief een mooie korting voor jou weten te bedingen bij tankstations van onder meer Avia Marees, Tango en Q8. Of je nu diesel of benzine rijdt: je kunt dan met een flinke korting tanken bij honderden tankstations in Nederland.

Via Het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van pensioen, juridische vraagstukken, factoring en nog veel meer algemene onderwerpen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Op het gebied van tanken hebben wij een aantal mooie kortingen voor je weten te bedingen, zoals korting op/bij:

Via UnitedConsumers tank je voordelig bij de tankstations van:

En met de tankpas van MoveMove kun je terecht bij alle tankstations en openbare laadpalen in Nederland.

Wie kan lid worden en wat kost het?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda