• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Onderweg

Als zzp'er ben je hoogstwaarschijnlijk veel op de weg te vinden. Je bent onderweg naar afspraken, evenementen en natuurlijk (potentiële) klanten. Via Het Ondernemerscollectief kun je gebruikmaken van leuke kortingen bij diverse partijen.

Via Het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van pensioen, juridische vraagstukken, factoring en nog veel meer algemene onderwerpen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Op het gebied van tanken, treinreizen, autohuur en het bijhouden van je kilometeradministratie hebben wij een aantal mooie kortingen voor je weten te bedingen, zoals korting op/bij:

Wie kan lid worden en wat kost het?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

 

Blogs

ZZP Agenda

oktober
05
Heerhugowaard | 18.30 uur

Univé Startersevent

oktober
05