• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Incasso | Financieren

Via het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van pensioen, juridische vraagstukken, factoring en nog veel meer algemene onderwerpen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Ook op het gebied van incasso en financieren staan wij je graag bij: daarover lees je hier meer.

Geen enkele zzp'er zit te wachten op de betaaltermijn van zijn opdrachtgever. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Door middel van factoring krijg je jouw factuur namelijk binnen drie werkdagen betaald of: voorgefinancierd. Wij van Het Ondernemerscollectief hebben een mooie korting voor jou weten te bedingen. De kortingen die wij op het gebied van incasso en financieren aanbieden:

Wie kan lid worden en wat kost het?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

 

Blogs

ZZP Agenda