• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Wat is Het Ondernemerscollectief?

Het Ondernemerscollectief is in het leven geroepen om het zzp'ers en ondernemers gemakkelijker te maken. Via Het Ondernemerscollectief helpen wij startende zzp'ers op weg naar een succesvolle start. Dit doen wij samen met meer dan 200 regionale en landelijke partners. De partners van ons netwerk helpen je graag op weg en geven jou kortingen op hun diensten en producten.

Wat is Het Ondernemerscollectief?

Via het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op gebied van de wet DBA/VBAR, juridische vraagstukken, vragen over je pensioen of hypotheek, factoring en algemene vragen.
Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Hier lees je meer over ons.

Wie kan lid worden en wat kost het?

Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden. Je bent al lid voor slechts € 59,- (excl. btw) per jaar.

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid? Klik dan hier!

 

Blogs

ZZP Agenda