gasten online
Registreer en profiteer!
 

10% korting op de dienstverlening

Dankzij payroll bedrijf Tentoo kunnen zzp'ers zelfstandig ondernemen, maar dan met méér financiële en sociale zekerheid. Lees hier hoe je korting kunt krijgen.

Tentoo maakt het zelfstandig ondernemerschap voor zzp’ers een stuk eenvoudiger. Op twee manieren kan Tentoo hen ontzorgen: met payrolling en met Tentoo ZZP-Support. Al ruim 20.000 freelancers en zzp'ers hebben de sprong gewaagd! Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen 10% korting op de dienstverlening van Tentoo.

Payrolling

Met payroll combineer je het zelfstandig ondernemerschap met het gemak van loondienst. Je komt bij Tentoo op de loonlijst, maar bepaalt zelf voor wie je werkt en voor welk tarief. Alle administratieve en financiële verplichtingen worden daarbij uit handen genomen. Je houdt dus meer tijd over voor je vak. Bovendien bouw je rechten op voor de WW, WIA en ZW. Erg fijn als je wegens omstandigheden even niet kunt werken! Lees meer over payroll voor freelancers.

ZZP-Support

Als je kiest voor Tentoo ZZP-Support, dan ben je officieel een zzp’er. Zij ondersteunen je door alle administratieve en fiscale zaken over te nemen. Je hoeft alleen maar je opdrachten door te geven en Tentoo doet de rest. Daardoor kun jij je focussen op je werk en op het binnen halen van opdrachten! Lees meer over Tentoo ZZP-Support.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief kunnen gebruik te maken van 10% korting door het bewijs van inschrijving te overleggen aan Tentoo.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord