• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Gratis kunstkaarten bij Special Arts

Special Arts maakt je maatschappelijke betrokkenheid kleurrijk zichtbaar met bijzondere kunst(cadeaus) van buitengewone kunstenaars. Bij je bestelling ontvang je GRATIS kunstkaarten, die gebruikt kunnen worden als kerstkaart, verjaardagskaart, with compliments-kaart of jouw idee.

Special Arts: bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars

Kunst van mensen met een handicap kan zeer speciaal zijn. De makers hanteren hun eigen regels. Dat blijkt soms uit een fascinatie voor een bepaald onderwerp, door een bijzonder kleurgebruik of een eigenzinnige compositie.
Special Arts stimuleert dat alle mensen met een handicap aan kunst kunnen doen en hun pure talenten kunnen ontwikkelen. Doe je mee?

Special kunstcadeaus

Iets geven kan net zo leuk zijn als iets krijgen. Het perfecte cadeau vinden voor relaties. De anticipatie op de reactie en dan de blijdschap van de ontvanger. Geven is een kunst!
Inspirerende kunstcadeaus kun je bekijken in de Special Arts kunstcadeauwaaier. Elk kunstcadeau wordt gekenmerkt door een authentiek, fascinerend kunstwerk waarin altijd het unieke handschrift van de kunstenaar te herkennen is.

Het creëren van een ideale werkplek met kunst

Mensen spenderen een groot deel van hun leven op het werk. Onderzoek toont aan dat wanneer de ruimte intrigeert en stimuleert, dit positieve effecten heeft op alles; de prestaties, het welbevinden en de creativiteit. De werkplek kan een prikkelend decor zijn, waar een bijzonder kunstwerk de omgeving verrijkt en stimuleert. Kunst werkt!
Special Arts beheert een kunstcollectie van ruim 3.000 kunstwerken van bijna 500 kunstenaars.
Idee: geef jezelf of een relatie een kunstuitleenabonnement cadeau. Het begint al bij € 8,40 per maand. Op http://www.kunstuitleenspecialarts.nl is een groot deel van de Special Arts kunstuitleencollectie te zien.

Special workshops

In een special workshop ontmoet, leer en creëer je samen met mensen met een beperking een kunstuiting op een bijzondere locatie. Dit kan bij een atelier zijn, bij Special Arts of bij een theatergroep. Unieke co-creatie!

Jouw idee?

Bijzondere kunst van buitengewone kunstenaars maakt jouw maatschappelijke betrokkenheid kleurrijk zichtbaar. Special Arts denkt graag met je mee!

Gratis kunstkaarten naar keuze bij

Leden van Het Ondernemerscollectief krijgen gratis kunstkaarten bij hun aankoop.

bestellingen vanaf € 50      gratis 5 kunstkaarten
bestellingen vanaf € 150    gratis 10 kunstkaarten
bestellingen vanaf € 250    gratis 15 kunstkaarten

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

 

Blogs

ZZP Agenda

maart
06
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er

april
03
Online | 19.00 uur

Succesvol starten als zzp'er