gasten online
Registreer en profiteer!
 

25% korting op inschrijfkosten bij SamSamkring

Zorg voor een inkomen bij ziekte. Ondernemers helpen elkaar bij SamSamkring. Word nu lid en ontvang 25% korting op de inschrijfkosten!

Ontvang 25% korting op jouw inschrijfgeld!

Als je lid wordt van SamSamkring, regel je op een eerlijke en betaalbare manier dat je ook inkomen hebt als je ziek bent. Je betaalt geen premie maar je spaart iedere maand een bedrag. Als je ziek bent krijg jij schenkingen van de andere leden (maximaal 2 jaar lang). En je schenkt zelf een klein bedrag als een ander ziek is.

Je geld gaat niet naar een verzekeraar maar je helpt andere ondernemers. En zij helpen jou als dat nodig is. Gaaf toch! Ook startende ondernemers kunnen lid worden.

Korting

Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen 25% korting op het inschrijfgeld, dat is € 37,50 korting! Om van de korting van SamSamkring gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.