• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

De eerste 2 maanden geen abonnementskosten

Een professioneel, zakelijk postadres. Het goedkope en praktische alternatief voor de postbus.

Jouw privéadres afgeschermd met een professioneel, zakelijk postadres.

Met een Postbox van PriPost zijn zaken en privé overzichtelijk gescheiden voor slechts een paar euro per maand.

Jouw woonadres wordt door de KvK afgeschermd en in plaats daarvan wordt het postadres getoond. Zo geef je jouw bedrijf ook gelijk een professionele uitstraling!

Naast privacy biedt onze Postbox ook een hoop gemak. Want waar je ook woont, werkt of onderneemt, je hebt altijd inzage in je post. Gewoon via de app op je telefoon, of via ons online klantenportaal. En wil je de post ook fysiek ontvangen? Geen probleem. Handig voor bankpassen bijvoorbeeld, of andere poststukken waarvan je het origineel nodig hebt.

PriPost biedt postadressen op verschillende representatieve locaties in Nederland. Kies de locatie van jouw voorkeur en communiceer dit adres naar jouw relaties, de KvK, op je website, etc. Aanvragen is binnen een paar minuten geregeld en je zit natuurlijk niet vast aan lange contracten.

Dus wil je als zzp'er meer privacy en gemak, of gaat het je vooral om een professionele uitstraling? Wat de reden ook is, we helpen je er graag bij.

Korting voor leden

Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief geldt: de eerste twee maanden betaal je geen abonnementskosten! In het beschermde gedeelte van de website vind je een link en een kortingscode.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda