gasten online
Registreer en profiteer!
 

Drie maanden 10% korting op het abonnementstarief

Een professioneel, zakelijk postadres. Het goedkope en praktische alternatief voor de postbus.

Wil je als ondernemer een professioneel zakelijk postadres, bijvoorbeeld om zaken en privé te scheiden?

Zoek je een voordelig alternatief voor de traditionele postbus waarbij je niet meer de deur uit hoeft om je post op te halen?

Met een postadres van PriPost kun je altijd en overal je post ontvangen en bespaar je een hoop tijd, geld en gedoe. Want wees eerlijk, in deze moderne, digitale wereld is het toch heel erg ouderwets als je met de auto naar een metalen kastje moet rijden om te ontdekken dat er een reclamefolder in zit...:-) 

PriPost biedt postadressen op verschillende locaties (Amsterdam, Rotterdam, Leidschendam en Barcelona) en daar kunnen we jouw post ontvangen. Vervolgens bepaal jij zelf of we jouw post moeten doorsturen per post of dat we alles voor je scannen. Ruim 70% kiest voor scannen want dat is de meest praktische en voordelige optie. Je post is direct dezelfde dag zichtbaar in het online klantenportaal en daar kun je de scans bekijken, downloaden of archiveren. Ook kun je scans automatisch doorsturen naar een email adres, bijvoorbeeld die van je boekhouder. Makkelijk om gelijk alle facturen door te sturen!

Korting voor leden

Speciaal voor leden van Het Ondernemerscollectief geldt: drie maanden lang 10% korting op het abonnementstarief. In het beschermde gedeelte van de website vind je een link en een kortingscode.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord