• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

€ 50,- korting op de eerste factuur

Als zzp'er kan je je eigen pensioen regelen. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw. Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen eenmalig € 50,- korting op hun eerste factuur.

Wat is BrightPensioen?

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor iedereen die zelf zijn pensioen moet regelen. BrightPensioen is uniek, zij zijn de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daarnaast worden de deelnemers mede eigenaar van Bright, en hebben zij het dus – uiteindelijk – voor het zeggen en delen ze mee in de winst. Het vermogen van de deelnemers wordt ook nog eens volledig duurzaam tegen kostprijs belegd.

ZZP’ers

Voor de zelfstandige professional biedt BrightPensioen de perfecte oplossing. We houden rekening met jouw wensen op het gebied van flexibiliteit en gemak. Hoe vaak en hoeveel je inlegt bepaal je zelf. En op ieder moment heb je inzicht in de status van je pensioen. Daarnaast betaal je tot € 5.000 geen lidmaatschap! (maximaal 1 jaar)

Korting

Om van de korting van BrightPensioen gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

februari
28