gasten online
Registreer en profiteer!
 

€ 50,- korting op de eerste factuur

Als zzp'er kan je je eigen pensioen regelen. BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw. Leden van Het Ondernemerscollectief ontvangen eenmalig € 50,- korting op hun eerste factuur.

Wat is BrightPensioen?

BrightPensioen biedt flexibele pensioenopbouw voor iedereen die zelf zijn pensioen moet regelen. BrightPensioen is uniek, zij zijn de enige aanbieder die geen geld verdient aan het pensioenvermogen van de deelnemers, maar aan een jaarlijks lidmaatschap. Daarnaast worden de deelnemers mede eigenaar van Bright, en hebben zij het dus – uiteindelijk – voor het zeggen en delen ze mee in de winst. Het vermogen van de deelnemers wordt ook nog eens volledig duurzaam tegen kostprijs belegd.

ZZP’ers

Voor de zelfstandige professional biedt BrightPensioen de perfecte oplossing. We houden rekening met jouw wensen op het gebied van flexibiliteit en gemak. Hoe vaak en hoeveel je inlegt bepaal je zelf. En op ieder moment heb je inzicht in de status van je pensioen. Daarnaast betaal je tot € 3.000 geen lidmaatschap! (maximaal 2 jaar)

Korting

Om van de korting van BrightPensioen gebruik te maken moet je lid zijn van Het Ondernemerscollectief.

Ben je nog geen lid van Het Ondernemerscollectief? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord