gasten online
Registreer en profiteer!
 

Sportevenementen bij XPRNCS.com

Iedere ondernemer weet hoe belangrijk het is om (potentiële) klanten beter te leren kennen of je actief te profileren in een Business Club! Op XPRNCS.com kun je met één account bij heel veel sportevenementen de Business Clubs bezoeken. Met je bezoek steun je Spieren voor Spieren!

In 2018 ging XPRNCS.com live en maakte het voor ondernemers makkelijk om met één account bij alle voetbalwedstrijden in Nederland Business Seats te boeken.

Inmiddels doen er ruim 50 sportorganisaties mee en kun je als ondernemer naar alle Eredivisie en Eerste Divisie Business Clubs in Nederland, maar ook (zakelijk) naar de Formule 1, het KLM Open golftoernooi, ABNAMRO World Tennis Tournament, de Amstel Gold Race, Heroes Basketball, Tilburg Trappers IJshockey en nog vele andere sportevenementen!

Er komen steeds meer sporten en evenementen bij en met een account dat je via Het Ondernemerscollectief afsluit, steun je automatisch Spieren voor Spieren met iedere boeking!

Lees hier meer over dit aanbod.

Naast deze korting profiteren leden van Het Ondernemerscollectief verder van:

  • Diverse helpdesks
  • Juridische service
  • Incassoservice
  • Modelcontracten
  • Downloads
  • Tientallen andere collectieve kortingen

Om gebruik te maken van dit aanbod dien je lid te zijn van Het Ondernemerscollectief. Nog geen lid? Klik dan hier!


 
 

Boekhoudpakket vergelijken?

Op zoek naar een geschikt boekhoudpakket als zzp'er? Vergelijk hier diverse pakketten!

boekhoudpakketten vergelijken

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord