• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:

Korting op de verzameling van jouw bedrijfsafval?

Via het Ondernemerscollectief ontvang je talloze kortingen op diensten en producten. Daarnaast profiteer je van een helpdesk op het gebied van hypotheken, juridische, fiscale én algemene vragen. Ook vergeten wij jouw belangen niet als (startende) ondernemer. Je krijgt onder andere ook korting op het huren van rolcontainers voor jouw onderneming.

Voor wie?

Wil jij graag jouw bedrijfsafval laten afvoeren? Denk daarbij aan restafval, papier en karton, organisch afval of flessen (glas)? Dan kun je via Het Ondernemerscollectief korting krijgen op de rolcontainers van MKB-afval.nl. Daarover lees je hier meer. Elke zelfstandige ondernemer zonder personeel (zzp'er) kan lid worden van Het Ondernemerscollectief. Je bent al lid voor slechts € 49,95 (excl. btw) per jaar.

De kortingen die wij op het gebied van afvalverzameling aanbieden zijn:

Wat levert het op?

Je ontvangt kortingen op allerlei diensten en producten van onze partners die interessant zijn voor jou als zzp'er. Bekijk hier waar je korting op kunt krijgen met Het Ondernemerscollectief en bekijk hier op welke extra's (zoals diensten) en services je allemaal recht hebt als lid.

Lid worden?

Ben je nog geen lid? Klik dan hier!

Blogs

ZZP Agenda

november
29