gasten online
Registreer en profiteer!
 

Starten in de zakelijke dienstverlening

Het aantal zzp'ers in deze sector is de afgelopen jaren explosief gestegen. In onze ZZP Kennisbank vind je bovendien allerlei handige informatie die voor jou van belang kan zijn bij het starten als zzp'er in de zakelijke dienstverlening of IT. Je leest er alles over onder andere verzekeringen, financiering, belastingzaken en het nut van social media.

Volgens ABN Amro neemt de sector zakelijke dienstverlening zo'n 14% van de Nederlandse economie voor zijn rekening. Deze sector belandt daardoor in de top drie van grootste sectoren in Nederland.

Wil jij starten in de zakelijke dienstverlening? Zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid door je in te lezen over je branche. Wanneer je ook nog eens het ZZP Stappenplan volgt, begin je echt goed voorbereid. Bereken bijvoorbeeld handig jouw uurtarief of wat je netto mag besteden als zzp'er met onze netto besteedbaar inkomen calculator.

Vraag en aanbod

Voor zzp'ers bestaan er allerlei platforms waarbij je je (meestal tegen betaling) kunt aansluiten. Op die platforms kun je je diensten aanbieden en kun je reageren op opdrachten. Wil je een compleet up-to-date overzicht van diverse vraag en aanbod sites? Kijk dan eens op zzp.startpagina.nl.

Handige websites

Branche-informatierapporten

De Rabobank doet regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen binnen de dienstverlenende sector. Ze publiceren branche-informatie en updates over de sector op hun website. Volg deze link om meer te weten te komen. Ook via de ABN Amro vind je handige informatie zoals prognoses, trends en branche-informatie. Denk daarbij aan informatie over:

Ben jij een startende zzp'er in de zakelijke dienstverlening of ICT

Volg dan het ZZP Stappenplan en bezoek ook eens onze kennisbank! Op onze downloadpagina vind je veel gratis downloads en alle antwoorden op de belangrijkste vragen.


Het laatste zzp nieuws

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord