Starten in de agrarische sector

Ben je actief in de agrarische sector en overweeg je te starten als zzp'er? Om goed van start te kunnen in deze branche is het handig om actuele branche informatie te verzamelen. Op deze pagina vind je veel handige informatie en links naar sites waar je als oriënterende zzp'er in de agrarische branche mee aan de slag kunt.

Tip: verwerk de informatie op deze pagina in jouw ondernemingsplan en bepaal wat de trends en verwachtingen zijn in de agrarische branche.

Wat zegt ABN Amro over de agrarische sector? De agrarische sector heeft een klein aandeel (2%) in de Nederlandse economie, maar is desondanks van groot belang. De agrarische sector levert namelijk een belangrijke bijdrage als het gaat om export: de branche is sterk internationaal georiënteerd.

Branche-informatierapporten

De Rabobank doet regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen binnen de agrarische sector. De Rabobank publiceert branche-informatie en sector updates op haar website. Volg deze link om meer te weten te komen. De ABN Amro heeft ook een speciale pagina waar je informatie omtrent de agrarische sector kunt vinden. Je kunt er ook specifiekere informatie vinden over bijvoorbeeld:

Belangenorganisaties voor de agrarische sector

Ben jij startende zzp'er in de agrarische sector?

Volg dan het ZZP Stappenplan en bezoek ook eens onze kennisbank! Ook vind je op onze downloadpagina veel gratis, handige downloads zoals whitepapers en meer.

Blogs

ZZP Agenda