Partnerschappen

Speciaal voor onze partners hebben we een compleet en regionaal gericht promotiepakket ontwikkeld. Via dit pakket promoten wij jouw bedrijf bij bestaande en startende zzp'ers. We bieden je exclusiviteit als partner op basis van het inwonersaantal in jouw vestigingsplaats. Met een regionaal partnerschap ben je zichtbaar met een unieke banner en een partnerprofielpagina, waarmee je traffic genereert naar jouw website van startende zzp’ers die zich oriënteren op het starten van een bedrijf.

ZZP Boekhoudkantoor

Veel zzp'ers zoeken ondersteuning bij hun administratie door een deskundig boekhoudkantoor. Als regionaal partner promoten wij jouw kantoor bij bestaande en startende zzp'ers. We bieden je exclusiviteit als boekhoud- of accountantskantoor op basis van het inwonersaantal in jouw vestigingsplaats.

ZZP Boekhoudkantoor

ZZP Boekhoudkantoor

ZZP Webdesigner

Een website kan iedereen toch zelf maken! Daar wordt vaak te gemakkelijk over gedacht. Ieder zijn vak tenslotte. Wil jij jouw diensten als webdesigner aanbieden aan de startende zzp'er? Word dan nu regionaal partner en maak gebruik van een uitgebreid promotiepakket.

ZZP Webdesigner

ZZP Webdesigner

ZZP Coaches

Onze coaches ondersteunen zzp'ers bij een succesvolle start of groei van hun bedrijf. Zie jij het ook als een uitdaging om zzp'ers te begeleiden en uit te zoeken of alle kansen worden benut? Meld je dan aan als regionaal partner en profiteer van het uitgebreide promotiepakket.

ZZP Coaches

ZZP Coaches

ZZP Tekstschrijver

Veel van onze bezoekers hebben regelmatig teksten nodig voor hun website en social media. Ben jij die tekstschrijver die sterke teksten levert waarmee zzp'ers hun doelgroep echt bereiken? Sluit je dan aan als regionaal partner en profiteer van alle promotionele uitingen die ons pakket biedt.

ZZP Tekstschrijver

ZZP Tekstschrijver

ZZP Flexwerkplek

Als zzp'er heb je niet altijd een ruimte beschikbaar om trainingen te geven of te vergaderen. Soms zoek je gewoon een inspirerende omgeving om een dag te flexwerken. Kan jij deze faciliteiten bieden? Meld je dan aan als flexwerkplek voor jouw regio. Je krijgt er een uitgebreid promotiepakket voor terug!

ZZP Flexwerkplek

ZZP Flexwerkplek

ZZP Juristen

Als advocatenkantoor of jurist kun je jouw kantoor promoten onder de 100.000+ startende zzp'ers per jaar. Wij bieden een promotiepakket waarmee je jouw kantoor op de kaart zet. Kijk hier eens verder wat een regionaal partnerschap jou biedt.

ZZP Juristen

ZZP Juristen

ZZP Notariskantoor

Startende ondernemers hebben soms meer vragen dan antwoorden. Bijvoorbeeld over aansprakelijkheid, rechtsvormen, voorwaarden of contracten. Als notaris voorzie je zzp'ers van deskundig advies. Wij promoten je kantoor onder de bezoekers van diverse websites met een uitgebreid pakket voor regionale partners.

ZZP Notariskantoor

ZZP Notariskantoor

Onze partners

Boekhoudpakketten vergelijken?

Boekhoudpakketten vergelijken?

Ben jij op zoek naar een geschikt boekhoudprogramma om jouw administratie (deels) zelf te doen? We hebben voor jou een aantal gangbare aanbieders op een rijtje gezet.