gasten online
Registreer en profiteer!
 

SharePeople - Jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid

SharePeople is een steeds groter groeiend, jong, sterk netwerk van ondernemers en zzp’ers die elkaar een inkomen geven bij arbeidsongeschiktheid.

SharePeople is hét betaalbare alternatief voor een AOV voor ondernemers en zzp'ers. Meteen online te regelen, tegen zeer lage kosten en maandelijks opzegbaar. Op basis van solidariteit, dus eigenlijk zoals verzekeren ooit bedoeld is

De voordelen van SharePeople:

• Binnen 3 minuten online geregeld
• Zeer lage kosten
• Maandelijks opzegbaar
• Ziekmelding bij een onafhankelijke arbodienst

Hoe werkt het?

Zo zorg je voor jezelf én voor een ander. Tegen een betere prijs dan een traditionele verzekering.

Stap 1

Meld je in 3 minuten aan
Maak een account aan. Betaal eenmalig de inschrijfkosten van €125 en bevestig je e-mail. Als lid van Het Ondernemerscollectief ontvang je korting op de inschrijfkosten en betaal je slechts €100. Je hebt dan eindelijk iets geregeld voor als er wat met jou gebeurt. Fijn idee toch?

Stap 2

Doneer aan een ander
Per maand doe je maximaal één donatie aan iemand in het netwerk die tijdelijk niet kan werken wegens ziekte of arbeidsongeschiktheid. Gemiddeld is dat zo’n €22.

Stap 3

Ziek? Geen stress!
Een griepje kun je zelf wel opvangen, maar ben je langer dan 2 maanden arbeidsongeschikt? Dan gaat SharePeople voor je aan de slag. Je wilt als zzp’er natuurlijk zo snel mogelijk weer aan het werk. Daarbij krijg je hulp van een onafhankelijke arbodienstverlener en gedurende maximaal 24 maanden ontvang je donaties.

Regel nu ook jouw vangnet bij arbeidsongeschiktheid.

Klik hier om naar de website te gaan

 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord