gasten online
Registreer en profiteer!

MoneyMonk

MoneyMonk is hét online boekhoudprogramma speciaal voor zzp’ers. MoneyMonk is online boekhouden zonder gedoe en in begrijpelijke taal! Werk jij veel op uurbasis? Dan is MoneyMonk bij uitstek geschikt voor jou. Bij MoneyMonk hebben ze één missie: boekhouden voor zzp'ers écht makkelijk maken! Zelf ervaren hoe makkelijk boekhouden met MoneyMonk is? Bezoek de website en start je gratis proefabonnement!

De voordelen van MoneyMonk

  • Houd je uren en gereden ritten bij
  • Maak en verstuur eenvoudig online je facturen
  • Upload en bewaar je bonnen digitaal
  • Verwerk je bonnetjes met de handige iOS of Android-app
  • Houd je uitgaven bij
  • Eenvoudige btw-aangifte

Bij MoneyMonk houd je als zzp'er zelf grip op de financiële gezondheid van je bedrijf. Ze geloven in een wereld waarin boekhouden niet langer een tijdrovende, ingewikkelde klus is die jou in het echte ondernemen belemmert. Zij geloven in intuïtieve boekhoudsoftware waarmee ze jou werk uit handen nemen. Zo kun jij je focussen op hetgeen waarin jij wilt uitblinken!

MoneyMonk is een softwarebedrijf gevestigd in Utrecht. Hun droom? Jouw plezier geven in het bijhouden van je administratie.


Wil je zelf ervaren hoe makkelijk boekhouden met MoneyMonk is? Probeer MoneyMonk 30 dagen gratis!

 

 

Klik hier om naar de website te gaan

   

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Om een bestand te kunnen downloaden, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
LiveZilla Live Chat Software