gasten online
Registreer en profiteer!
Ik wil starten
Stappenplan
 

ZZPetitie bereikt 750.000 Facebook gebruikers

8 november 2013

De fanpage van de ZZPetitie op Facebook heeft binnen een maand 1300 fans gerealiseerd. De oproep: "Hier is een idee" is in totaal al meer dan 15.000 x gedeeld en heeft daarmee 750.000 Facebook gebruikers bereikt.

De fanpage van de ZZPetitie op Facebook heeft binnen een maand 1300 fans gerealiseerd. De oproep Het Idee 2.0 is in totaal al meer dan 15.000x gedeeld en heeft daarmee 750.000 Facebook gebruikers bereikt.

De ZZPetitie is vorige maand gelanceerd door Martijn Pennekamp, de oprichter van startersplatform ikwordzzper.nl. Het doel van de pagina is om zzp'ers positief te verenigen en actuele onderwerpen te delen met de achterban. Onderstaand bericht is hier een voorbeeld van.

zzpetitiebereik_1

 

Ben jij ook een positef ingestelde zzp'er? Volg de ZZPetitie op Facebook via deze link.

Terug naar overzicht


 
 

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement. akkoord